James Franco şi Seth Rogen, vedetele unui mini-episod special “Test de supravieţuire în doi”

De: Cătălina Matei / 28.12.2014, 09:00
James Franco şi Seth Rogen, vedetele unui mini-episod special “Test de supravieţuire în doi”
Hollywood-ul face dezvăluiri totale! Vedetele noului film, "The Interview", James Franco şi Seth Rogen, încearcă timp de 21 de zile să treacă un “Test de supravieţuire în doi”. Lăsaţi într-o zonă izolată, fără hrană, fără apă şi fără haine, cei doi actori au la dispoziţie 21 de zile în care să supravieţuiască având fiecare asupra sa câte un singur obiect personal.

De la apa murdară pe care sunt obligaţi s-o bea, până la nopţile în care trebuie să doarmă îmbrăţişaţi ca să-şi ţină de cald, acest episod din Test de supravieţuire în doi oferă experienţe care nu trebuie ratate! Acest mini-episod de 15 minute va fi difuzat în premieră pe Discovery Channel pe 29 decembrie 2014, de la ora 23.00.

Foto: Discovery Channel

Actor, comic şi scriitor, Seth Rogen a parcurs o cale lungă de la numerele lui de stand-up comedy din adolescenţă. Primul său rol a fost în serialul TV ”Freaks and Geeks” (1999) semnat de Judd Apatow şi a fost primit foarte bine de către industrie. După colaborarea cu Apatow, Rogen şi-a făcut debutul în ”Virgin la 40 de ani” (2005), fiind creditat şi drept unul dintre co-producătorii filmului. A urmat rolul principal din ”Un pic însărcinată” (2007), al doilea film al lui Apatow, care s-a bucurat de un succes uriaş. De atunci, Rogen a colaborat cu Apatow pentru mai multe proiecte, cum ar fi ”Super-răi” (2007), ”Pineapple Express: O afacere riscantă” (2008) şi ”Tipi simpatici” (2009). A semnat scenariul filmului ”Super-răi” (2007), alături de Goldberg, proiectul fiind început de cei doi încă din adolescenţă, şi au câştigat Premiul Canadian de Comedie pentru ”Cel mai bun scenariu de film” în 2008. Tot împreună au scris scenariile pentru ”Pineapple Express: O afacere riscantă” (2008) şi ”Viespea verde” (2011), în care Rogen apare din nou. Artist talentat, Rogen şi-a împrumutat vocea unor filme de animaţie ca ”Horton” (2008), ”Kung Fu Panda” (2008) şi ”Monştri contra extratereştri” (2009), dar şi unor personaje din ”Familia Simpson” (1989) şi ”Tată în stil american” (2005). Rogen a fost numit ”Cel mai bun comic canadian al anului” în cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Canadiane pentru Comedie, atât în 2008, cât şi în 2009.

James Franco – actor, regizor, scriitor şi producător – este cel mai bine cunoscut pentru rolurile lui din “127 de ore” şi producţia Disney “Grozavul şi puternicul Oz”. A obţinut primul lui rol important în filmul cu şi pentru adolescenţi “Freaks and Geeks”, în care a jucat rolul ”ciudatului” Daniel Desario – un tip rebel, dar plin de farmec. A devenit apoi cunoscut publicului din întreaga lume cu rolul lui Harry Osborn, fiul Spiriduşului Verde din trilogia de mare succes ”Omul-Păianjen”, cu Tobey Maguire în rolul principal.