James McAvoy şi Angelina Jolie sunt Wanted: Asasini

Redacția / 27.04.2016, 00:00
James McAvoy  şi Angelina Jolie sunt Wanted: Asasini

La serviciu, Wes (McAvoy) are o pacoste de şef care trăieşte doar ca să-l umilească faţă de colegi şi să-i facă viaţa iad. Acasă, iubita lui, un magnet sexual pentru toţi, mai puţin pentru el, îl înşală cu aşa-zisul său cel mai bun prieten. În plus, ratatul e la cea de-a zecea reţetă pentru pastile de atac de panică, pe care le ronţăie ca pe bomboane între mesele lui copioase, ce variază de la preparate în cutii de carton, până la delicii ultravegetariene - când se răsfaţă cu tofu.

Şi în această viaţă călduţă apare Fox (Jolie), o tipă sexy care-l introduce pe Wes într-o altă lume. Clar, niciodată nu a mai văzut o asemenea creatură. Iar viaţa lui se va schimba pentru totdeauna.
Se pare că demult rătăcitul şi uitatul tată al lui Wes a fost ucis în timp ce lucra pentru Frăţie - o ligă veche de câteva secole din care fac parte asasini super antrenaţi, ce trebuie să ducă la împlinire ordinele implacabile ale sorţii. Motto-ul membrilor Frăţiei este : "Ucide unul, salvează o mie.

Wes porneşte pe urmele tatălui său şi descătuşează lupul feroce care s-a aflat fără să ştie întotdeauna înăuntrul său. Wes are sânge de asasin, se va antrena sub comanda lui Fox şi se va alătura echipei pestriţe de ucigaşi ai Frăţiei, conduse de liderul enigmatic Sloan (Freeman).

Durata: 118 min