Jane Fonda a recunoscut: fumează marijuana!

Apropo.ro / 18.02.2015, 11:34
Jane Fonda a recunoscut: fumează marijuana!
Actriţa americană Jane Fonda, în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit într-un interviu recent că fumează marijuana "din când în când", însă recunoaşte faptul că acel drog îi afectează adeseori judecata.
„Nu pot să mai văd un film dacă am fumat marijuana. Am văzut în trecut filme după ce fumasem (marijuana, n.r.) şi îmi spuneam: «Acesta este probabil cel mai bun pe care l-am văzut vreodată». Apoi, revedeam filmul, trează, şi îmi spuneam: «Oare ce-a fost în capul meu?»”, a declarat actriţa americană.
 
Jane Fonda crede că şi-a dezvoltat „un simţ mai amplu al propriei stări de bine” în ultimii ani şi acum se simte „ca o altă fiinţă umană” în comparaţie cu perioada în care avea vârsta de 60 de ani.
 
„Oamenii spun: «Dumnezeule! Cum reuşeşti să te menţii atât de… bla bla bla». E simplu. Am făcut o operaţie estetică. Am vorbit deja despre acest lucru. Nu contează. Ceea ce contează este să înţelegi că întotdeauna poţi să te simţi mai bine. Că trebuie să continui să ai încredere. Devine mai greu pe măsură ce îmbătrâneşti. Dar trebuie să rămâi curajos şi să continui să mergi dincolo de zona ta de confort şi să descoperi acele lucruri de care ai nevoie pentru a deveni aşa cum îţi doreşti să fii”, a adăugat Jane Fonda.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Jane Fonda a debutat în 1960 în comedia „Nevasta baschetbalistului/ Tall Story”, dar a fost apreciată în 1969 în drama „Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?/ They Shoot Horses, Don’t they?”, pentru care a primit şi prima ei nominalizare la Oscar.
Actriţa americană a jucat în peste 40 de filme şi a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1978, pentru rolul din „Întoarcerea acasă/ Coming Home”, şi în 1971, pentru partitura din „Klute”, scrie Mediafax.
 
Jane Fonda a revenit pe marile ecrane în 2005, după o pauză de 15 ani, şi a jucat recent în serialul „Redacţia/ The Neewroom”. De asemenea, aceasta a interpretat-o pe Nancy Regan, văduva fostului preşedinte american Ronald Reagan, în filmul regizat de Lee Daniels, „The Butler”.
 
Vedeta americană va putea fi văzută în curând în serialul de comedie „Grace and Frankie”, produs şi difuzat de platforma online Netflix, care va avea premiera în luna mai.