Jared Leto, antierou de serviciu! Actorul îl va interpreta pe Joker în “Suicide Squad”

De: Nicoleta Nicolae / 04.12.2014, 09:44
Jared Leto, antierou de serviciu! Actorul îl va interpreta pe Joker în “Suicide Squad”
Se pare că actorul premiat cu Oscar va intra în pielea unuia dintre cei mai versatili antieroi din universul benzilor desenate - Joker!

Solistul trupei 30 seconds to Mars îşi împarte timpul între studioul de înregistrări, concerte şi plaotul de filmare şi, cel puţin până acum, excelează în tot ce face, aşa că avem aşteptări mari de la acest rol. Mai ales că ultimul Joker a rămas în memoria publicului, fiind interpretat de Heath Ledger în filmul lui Christopher Nolan, “The Dark Knight”. Cel mai recent film în care a jucat Jared este “The Dallas Buyer Club”, care i-a adus un premiu Oscar pentru rol secundar.

Foto: Hepta

Inspirat din universul beznilor desenate ale DC Comics, “Suicide Squad”va avea premiera tocmai în 2016 şi va fi regizat de David Ayer, cel care ne-a impresionat anul ăsta cu unul dintre cele mai bune filme despre război din ultimii ani – “Fury”. Cât despre subiect, e vorba de gaşcă de antieroi, ai căror membri sunt angajaţi de către guvernul Statelor Unite să preia cele mai dificile misiuni. Aşa că după ce au făcut o mulţime de răutăţi, Joker, Harley Quinn, Deadshot şi restul găştii vor încerca să-şi spele păcatele riscându-şi viaţa pentru omenire.

Citeşte mai mult aici!