Jared Leto nu a vizionat nici acum filmul care i-a adus un premiu Oscar

De: Cătălina Matei / 18.08.2014, 08:57
Jared Leto nu a vizionat nici acum filmul care i-a adus un premiu Oscar
Actorul Jared Leto, care a primit, anul acesta, premiul Oscar pentru cea mai bună interpretare secundară masculină, cea a unui transsexual seropozitiv în lungmetrajul "Dallas Buyers Club", a declarat că nu a văzut încă acest film.

Potrivit contactmusic.com, într-un interviu acordat săptămâna aceasta publicaţiei The New York Times, actorul şi muzicianul în vârstă de 42 de ani a spus: „Nu am văzut filmul. O voi face la un anumit moment, sunt sigur. Dar acum este prea devreme”.

Foto: Hepta

 Acesta a fost primul său rol în ultimii şase ani, după cel din „Recviem pentru un vis/ Requiem For A Dream”, iar, când a păşit pe scenă la Gala Oscar, a fost marcat de „teamă” şi „panică”, a mai spus Leto.

Artistul a mai declarat că în viitorul apropiat se va concentra mai mult pe muzică, alături de formaţia sa, 30 Seconds To Mars.

Jared Leto şi-a început cariera în showbiz lucrând ca actor şi a colaborat cu câţiva regizori de excepţie, informează Mediafax.

Astfel, el a lucrat cu David Fincher la filmele „Fight Club – Sala de lupte/ Fight Club” şi „Camera de refugiu/ Panic Room”, însă a devenit cu adevărat celebru după ce a lucrat cu Darren Aronofsky la „Recviem pentru un vis/ Requiem for a Dream”.

Ulterior, Leto a renunţat la filme şi şi-a concentrat întreaga energie asupra trupei sale, 30 Seconds to Mars. Leto a regizat documentarul despre trupa sa, intitulat „Artifact” (sub pseudonimul Bartholomew Cubbins), iar acest film a câştigat premiul publicului la Festivalul de la Toronto din 2012.