Javier Bardem, căpitan-fantomă în „Piraţii din Caraibe”

Apropo.ro / 16.10.2014, 10:11
Javier Bardem, căpitan-fantomă în
După ce soţia sa a jucat în cea mai recentă parte a celebrei serii cu piraţi, actorul spaniol Javier Bardem ar putea interpreta un rol negativ în cel de-al cincilea film din seria "Piraţii din Caraibe", alături de Johnny Depp şi Geoffrey Rush.

Filmările ar putea începe în 2015, în Australia, iar premiera va avea loc în iulie 2017, anunţă site-ul thewrap.com. Actorul spaniol Javier Bardem, în vârstă de 45 de ani, „poartă discuţii preliminare” pentru a juca alături de Johnny Depp, care revine în rolul lui Jack Sparrow, şi Geoffrey Rush în rolul Căpitanului Barbosa, în cea de-a cincea peliculă a francizei cu piraţi, intitulată „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”.

Foto: Hepta

Filmările sunt programate să dureze cinci luni şi vor avea loc în 2015, în Australia, iar Bardem ar trebui să joace rolul unui căpitan fantomă care vrea să se răzbune pe Jack Sparrow, pe care îl învinuieşte moartea fratelui său, conform Mediafax.

Javier Bardem, a cărui soţie, Penelope Cruz, a jucat în filmul „Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi” din 2011, nu este străin de rolurile negative, cel mai recent fiind personajul Silva din filmul cu James Bond „007: Coordonata Skyfall”, din 2012.

Foto: Hepta

De asemenea, Bardem a câştigat un premiu Oscar pentru „cel mai bun rol secundar”, pentru interpretarea personajului Anton Chigurh din filmul „Nu există ţară pentru bătrâni/ No country for old men”, din 2007.