Jay Leno is back! Vedeta americană revine cu o emisiune despre maşini

De: Cătălina Matei / 10.10.2014, 09:22
Jay Leno is back! Vedeta americană revine cu o emisiune despre maşini
Se pare că celebrul realizator nu poate scăpa de „microbul” televiziune căci, după doar nouă luni de când a părăsit emisiunea "The Tonight Show", se gândeşte serios să revină pe micul ecran.

Conform contactmusic.com, Jay Leno, în vârstă de 64 de ani, care a prezentat emisiunea „The Tonight Show” timp de 22 de ani, la postul TV american NBC, negociază cu compania NBCUniversal realizarea unei emisiuni dedicate automobilelor.  

Show-ul ar urma să fie difuzat de televiziunea prin cablu CNBC, deţinută, ca şi NBC, de NBC Universal. Deşi nu se cunoaşte data la care va debuta show-ul TV, se pare că emisiunea ar urma să fie transmisă în prime time.

Foto: Splash News

De când a părăsit fotoliul de prezentator al „The Tonight Show”, în februarie a.c., Jay Leno a efectuat un turneu prin Statele Unite cu spectacolul său de stand-up comedy, a prezentat o gală de premiere la Ierusalim şi a realizat o emisiune online, intitulată „Jay’s Garage” („Garajul lui Jay” – n.r.), difuzată pe site-ul nbc.com, informează Mediafax.

În cele nouă luni de când a renunţat la emisiunea „The Tonight Show”, Jay Leno a fost curtat de mai multe televiziuni americane, inclusiv CNN, A&E, History şi Tribune, dar Leno a ales să fie loial NBCUniversal. De altfel, preşedintele NBC Entertainment Bob Greenblatt şi-a exprimat în trecut dorinţa ca Jay Leno să rămână în cadrul trustului.

Ediţia de final a celebrei emisiuni prezentate de Jay Leno a ocupat locul al patrulea în topul celor mai urmărite ediţii din întreaga eră Leno. Cea mai mare audienţă atrasă de acest show prezentat de Jay Leno a fost înregistrată în 1993 (22,4 milioane de telespectatori), la un an după ce Jay Leno a preluat rolul de gazdă a emisiunii de la Johnny Carson.