Jean-Claude Van Damme revine în franciza „Kickboxer”

Apropo.ro / 02.12.2014, 14:05
Jean-Claude Van Damme revine în franciza
Jean-Claude Van Damme va reveni în seria cinematografică "Kickboxer", franciza care l-a ajutat pe actorul belgian să îşi creeze o carieră strălucită în domeniul filmelor de acţiune.
Potrivit revistei The Hollywood Reporter, starul belgian se află în negocieri avansate pentru a interpreta unul dintre rolurile principale într-un remake al filmului „Kickboxer”, informează contactmusic.com.
Filmul va fi regizat de John Stockwell şi îi va avea în distribuţie pe actorii Dave Bautista şi Alain Moussi, care s-au remarcat în două pelicule recente cu mare succes de casă, „Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy” şi „X-Men: Viitorul este trecut/ X-Men: Days of Future Past”.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Potrivit presei americane, Jean-Claude Van Damme urmează să interpreteze rolul Master Chow în acest remake.
„Kickboxer” este un film american de arte marţiale, lansat în 1989, regizat de Mark DiSalle şi David Worth. Lungmetrajul, care i-a avut în rolurile principale pe Jean-Claude Van Damme şi fostul campion mondial de kickboxing Dennis Alexio, a devenit un clasic al acestui gen cinematografic, potrivit Mediafax.
 
Supranumit „pachetul de muşchi din Bruxelles”, după ce a devenit cunoscut jucând în câteva filme cu mare succes de casă, precum „Soldatul universal” şi „Răfuială dincolo de moarte/ Timecop”, Jean-Claude Van Damme s-a specializat în arte marţiale – kickbox şi karate – şi a luat lecţii de balet. Starul belgian a avut parte însă de câteva eşecuri de box office la începutul anilor 2000, însă a revenit în actualitate cu pelicula apreciată de critici „JCVD” din 2008, în care a jucat o versiune fictivă a propriei persoane.