Jennifer Garner, însărcinată pentru a patra oară

De: Cătălina Matei / 04.08.2014, 09:11
Jennifer Garner, însărcinată pentru a patra oară
Se pare că actriţa americană şi soţul ei, Ben Affleck, aşteaptă cel de-al patrulea copil, potrivit presei internaţionale, după ce au fost publicate fotografii în care vedeta apare cu “burtică”.

Până acum, Jennifer Garner a fost surprinsă de două ori afişând un abdomen proeminent vizibil sub cămaşă, potrivit publicaţiei New York Daily News.

Foto: Splash News

Jennifer este căsătorită, din 2005, cu actorul Ben Affleck, cu care are trei copii: fiicele Violet Anne, născută pe 1 decembrie 2005, şi Seraphina Rose Elizabeth, născută pe 6 ianuarie 2009, şi un fiu, Samuel, născut pe 27 februarie 2012.

Conform Mediafax, cuplul nu a confirmat încă speculaţiile apărute în presă. Şi, dacă cea de-a patra sarcină a actriţei se va confirma, acest lucru va stopa categoric speculaţiile apărute cu ceva timp în urmă, conform cărora Jennifer şi Ben au probleme serioase în căsnicie şi urmează să divorţeze. Tabloidele au scris la vremea respectivă că Affleck este dependent de jocurile de noroc.

Jennifer Anne Garner este o actriţă americană cunoscută pentru rolurile din filme precum „Dallas Buyers Club” (2013), „Untul/ Butter” (2011), „Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine’s Day” (2010), „Fantomele fostelor iubite/ Ghosts of Girlfriends Past” (2009), „Daredevil” (2003) şi „Prinde-mă! Dacă poţi!/ Catch Me If You Can” (2002).

Ben Affleck este un actor american cunoscut pentru rolurile din filme precum „Good Will Hunting” – pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, „Armageddon – Sfârşitul lumii?”, „Dogma”, „Pearl Harbour”, „Daredevil” şi „Despre bărbaţi şi nu numai…”.

El a regizat, printre altele, filmele „Dispărută fără urmă/ Gone baby gone” şi „The Town”, pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011.

Ben Affleck a fost recompensat în 2013 cu premiul Oscar la categoria „cel mai bun film”, pentru lungmetrajul „Argo”, pe care l-a regizat şi în care a jucat rolul principal.