Jeremy Clarkson revine la BBC! Va prezenta o emisiune de satiră

Apropo.ro / 08.04.2015, 12:09
Jeremy Clarkson revine la BBC! Va prezenta o emisiune de satiră
Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii "Top Gear", concediat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător TV, va reveni la postul naţional de televiziune britanic în calitate de prezentator al unei emisiuni săptămânale de satiră, la sfârşitul acestei luni.
Tabloidul The Mirror scrie că managerii postului BBC au decis în cele din urmă să îi permită lui Jeremy Clarkson să prezinte în calitate de invitat special ediţia din 24 aprilie a emisiunii de satiră „Have I Got News For You”, la mai puţin de o lună după ce l-au concediat din emisiunea „Top Gear”, informează contactmusic.com.
 
Foto: Mediafax Foto
 
O purtătoare de cuvânt a radiodifuzorului britanic a spus: „Contractul lui Jeremy nu a fost reînnoit pentru «Top Gear», însă el nu are interdicţie să apară la BBC”.
 
Informaţia a fost dezvăluită iniţial într-un articol publicat de acelaşi tabloid britanic pe 17 martie, chiar înainte ca ancheta internă a BBC, declanşată de acel incident, să fie finalizată, scrie Mediafax. În aceste condiţii, presa britanică afirmă că apariţia lui Jeremy Clarkson în emisiunea „Have I Got News For You” a fost decisă cu mult timp înainte ca renumitul prezentator britanic să aibă o altercaţie cu producătorul de televiziune Oisin Tymon.