Jessica Alba, la cumpărături! Actriţa primeşte “instrucţiuni” de la fiica ei

De: Cătălina Matei / 21.07.2014, 12:22
Are doar doi ani, însă ştie exact ce trebuie să cumpere mămica ei de la supermarket! Haven Warren, fiica cea mică a Jessicăi Alba, o însoţeşte pe aceasta la cumpărături mai mereu. Şi cum actriţa americană găteşte mai mereu acasă, cele două merg aproape zilnic la supermarket. Paparazii le-au surprins, de curând, pe cele două alegând, din rafturi, ştiuleţi de porumb, mere şi cartofi.

Jessica Alba şi mezina sa în vârstă de 2 ani sunt deja cliente fidele ale magazinului Whole Foods, din Beverly Hills. Cele două au fost surprinse de paparazzii la cumpărături, iar din filmarea video reiese foarte bine cât de atentă este actriţa atunci când alege legumele pentru cină. Dar şi cum fetiţa sa cea mică, Haven Warren, îi arată exact ce mere să pună în coşul de cumpărături.

Drept mulţumire, actriţa din ”Sin City” o alintă pe mezină cu un pupic.

Chiar dacă în mai toate ipostazele surprinse de paparazzii, Jessica pare o mămică mereu veselă şi pusă pe şotii, actriţa declarat într-un interviu în cel mai recent număr al revistei “Parenting” că soţul ei, Cash Warren, este un tătic permisiv şi nu foarte autoritar.

“Sunt personajul negativ al familiei. Mă face să par vrăjitoarea cea rea. Eu sunt cea care se ocupă de disciplinarea fetiţelor şi cred că atitudinea mi se trage din copilărie. Eram extrem de năzdrăvană şi cred că nu vreau ca Haven şi Honor să îmi dea la fel de multe bătăi de cap cum le dădeam eu părinţilor mei“, a spus Jessica Alba.

Sursă: Splash News