Jessica Biel îşi ascunde sarcina?

De: Cătălina Matei / 16.10.2014, 10:00
Jessica Biel îşi ascunde sarcina?
Aflaţi pentru câteva zile în Australia, Justin Timberlake şi soţia sa, Jessica Biel, au fost surprinşi de paparazzi plimbându-se de multe ori pe plajă. În cele mai recente fotografii, actriţa afişează o siluetă mai plinuţă, iar presa tabloidă din Statele Unite speculează faptul că doamna Timberlake ar fi însărcinată.

Săptămâna trecută cei doi soţi au fost surprinşi în tandreţuri pe una dintre plajele australiene, semn că mariajul dintre Justin Timberlake şi Jessica Biel nu se află la un pas de destrămare, precum au speculat tabloidele americane.

Iar faptul că Jessica apare într-una dintre poze purtând o bluză mult prea largă şi o bluză de trening peste, i-a făcut pe redactorii de la OK să creadă că actriţa încearcă să ascundă sub hainele largi o burtică de gravidă.

Foto: Splash News

Ipoteza este susţinută şi de declaraţiile unor apropiaţi din anturajul celor doi. “Jessica nu prea a mai ieşit cu prietenii în ultima vreme, scuzându-se mereu că se simte prea rău, iar ea nu este bolnavă niciodată”, a declarat o sursă pentru revista “OK” – ediţia americană.  

Apariţia uni copil în viaţa celor doi i-ar uni şi mai tare pe Justin Timberlake şi pe Jessica Biel, mai ales că actriţa a fost puternic afectată de presupusa aventură dintre artist şi o cântăreaţă care face backing vocals. În urmă cu aproape două luni, Justin a fost surprins de paparazzi în timpul unei escapade romantice la Paris cu presupusa amantă.

“Jessica a fost devastată, atunci când a văzut pozele”, a precizat o sursă. Oricum, actriţa se afla într-o stare depresivă de vreo câteva luni încoace, apropiaţii fiind convinşi că vinovat este Justin, care nu ştia dacă îşi doreşte sau nu copii. Se pare că cei doi nu au reuşit să se înţeleagă asupra acestui aspect încă de acum doi ani, de când şi-au oficializat relaţia.