J.J. Abrams va produce un serial despre asasinarea lui Kennedy

De: Cătălina Matei / 24.09.2014, 10:07
J.J. Abrams va produce un serial despre asasinarea lui Kennedy
Cineastul american J.J. Abrams va produce un serial TV bazat pe romanul "11/22/63" publicat în 2011 de Stephen King, despre asasinarea preşedintelui american John F. Kennedy, pentru serviciul de video-on-demand online Hulu.

Producătorul şi regizorul american, în vârstă de 48 de ani, faimos pentru regia unor filme din seriile „Star Trek” şi „Războiul Stelelor”, a acceptat să producă ecranizarea pentru televiziune romanului „11/22/63” (11 noiembrie 1963, data în format american a asasinării lui John F. Kennedy) publicat de scriitorul Stephen King, în 2011, potrivit contactmusic.com.

Foto: Hepta

Proiectul este dezvoltat de Hulu, companie care furnizează servicii video online la cerere, informează Mediafax.

Scriitorul Stephen King s-a declarat încântat de transpunerea pe micul ecran a poveştii sale despre un profesor care călătoreşte înapoi în timp pentru a împiedica uciderea preşedintelui american. „Dacă am scris vreo carte care este potrivită transpunerii într-un format de televiziune de lungă durată, «11/22/63» este aceea”, a spus scriitorul despre proiectul serialului care va avea o durată totală de aproximativ nouă ore.

 J.J Abrams a creat seriale de televiziune precum „Felicity”, „Alias”, „Naufragiaţii”, „Fringe”, „Undercovers” şi a semnat regia unor filme pentru marele ecran ca „Star Trek”, „Star Trek În întuneric”, „Misiune Imposibilă III” şi „Super 8”. Abrams semnează regia celui mai recent film din franciza „Războiul stelelor”, „Star Wars Episode VII” care va avea premiera în 2015.