Joaquin Phoenix e pus pe farse! Actorul a minţit în legătură cu logodna sa

De: Cătălina Matei / 11.12.2014, 10:29
Joaquin Phoenix e pus pe farse! Actorul a minţit în legătură cu logodna sa
Actorul Joaquin Phoenix a minţit atunci când a anunţat, într-o emisiune de televiziune, că s-a logodit cu o profesoară de yoga şi a dezvăluit, marţi, că a făcut acea declaraţie întrucât are o viaţă plictisitoare şi îşi dorea ca spectatorii să îl placă.

Potrivit contactmusic.com, starul hollywoodian a declarat, luni seară, în emisiunea de televiziune prezentată de David Letterman că s-a logodit şi că urmează să se căsătorească cu o profesoară de yoga. Anunţul său a stârnit puternice ropote de aplauze în rândul publicului prezent pe platourile de filmare, informează.

Marţi, actorul a apărut însă în emisiunea „Good Morning America” şi a dezvăluit că a minţit şi că toată acea declaraţie anterioară reprezintă o simplă „invenţie”. Conform Mediafax, producătorii emisiunii „Good Morning America” au publicat pe contul de Twitter al acestui show TV un mesaj în care se afirmă că starul nu este logodit şi că acesta a dorit „să condimenteze puţin o poveste”.

„Cred că viaţa mea este atât de plictisitoare şi mi s-a părut un subiect interesant de discutat, iar eu voiam ca publicul să mă placă”, a declarat Joaquin Phonix în emisiunea „Good Morning America”. „Spectorilor le place atunci când află că anumiţi oameni se căsătoresc. Pot să mă logodesc din nou, dacă vreţi”.

Foto: Hepta

 Agentul de presă al actorului a negat faptul că acesta ar fi logodit şi a precizat pentru The Independent: „Joaquin are un extraordinar şi spontan simţ al umorului, dar acea informaţie despre logodnă nu este adevărată”.

În timpul emisiunii prezentate de David Letterman, Joaquin Phoenix a prezentat o versiune amuzantă a unei întâlniri imaginare cu o profesoară de yoga.

El a spus că a devenit interesat de o femeie în momentul în care aceasta a încercat să îl înveţe o poziţie de yoga, care se numeşte „înhămarea porcului”.

„La început am făcut nişte exerciţii de respiraţie, iar eu credeam că totul este uşor şi îmi spuneam: «Pot să fac asta!». Apoi, ea mi-a spus: «Vom trece acum în prima poziţie – înhămarea porcului». Şi, înainte ca eu să apuc să o întreb cine urma să fie «porcul», ea m-a prins în braţe – este o poziţie compromiţătoare şi vulnerabilă -, apoi a luat o chingă, a înfăşurat-o în jurul meu, iar ea s-a lăsat peste mine. Am început să strig: «Nu! Mă doare spatele!». Ea mi-a spus: «Nu te doare nimic, e o durere de spate emoţională»”, a dezvăluit actorul american.

„Asta este partea nebunească a poveştii noastre. Am început să ne întâlnim şi cred că ea este aleasa. Am cerut-o în căsătorie şi a acceptat. Dacă totul va merge bine, voi fi în curând un bărbat căsătorit”, a adăugat el.

Joaquin Phoenix a avut o relaţie cu modelul şi actriţa Liv Tyler, în anii 1990 şi, cel mai recent, cu DJ-ul Allie Teilz, în vârstă de 20 de ani.