Joe Manganiello este cel mai dorit burlac în 2014

De: Cătălina Matei / 02.07.2014, 09:49
Joe Manganiello este cel mai dorit burlac în 2014
Interpretul vârcolacului din serialul "True Blood" a fost desemnat cel mai sexy celibatar pe anul 2014 de către revista People.

 „Am origini siciliene”, a declarat actorul american pentru People. „Sunt pasionat. Sunt o persoană pătimaşă. Dacă nu îţi place un lucru condimentat, atunci poate nu sunt pentru tine”, a completat acesta.

Joe Manganiello are 37 de ani si interpretează rolul lui Alcide, vârcolacul sexy, din serialul „True Blood”. Dar a debutat şi ca regizor cu documentarul „La Bare”, iar în interviul acordat revistei People a deyvăluit detalii picante despre prima lui iubire (prinţesa Leia din franciza „Războiul stelelor”), sărutul perfect şi despre adevărata dragoste.

„Cred că dragostea nebună de la început se transformă în nevoie. Chris Rock mi-a spus asta”, a declarat actorul, care urmează să-şi reia rolul de stripper în continuarea filmului „Magic Mike”, potrivit Mediafax.

 De asemenea, Joe a spus că cel mai mult apreciază la o femeie mirosul: „Este amuzant. Acum interpretez rolul unui vârcolac. Este ceva cu mirosul de pe gâtul femeii. Ahhhh. Este raiul”.

Joe Manganiello a jucat în mai multe seriale de televiziune, printre care „Hoţul fermecător/ White Collar”, „Cum am cunoscut-o pe mama voastră/ How I Met Your Mother”, „Ruleta destinului” şi „American Heiress”, dar şi în lungmetraje precum „Omul păianjen”, „Omul-păianjen 3”, „Pregăteşte-te că vine/ What to Expect When You’re Expecting” şi „Mike meseriaşu’/ Magic Mike”.

Foto: Hepta