Johnny Depp, atac dur la Donald Trump: „Emană un cinism de puşti răsfăţat şi insuportabil”

De: Nicoleta Nicolae / 15.03.2016, 09:15

Johnny Depp, atac dur la Donald Trump:
Johhny Depp l-a numit pe Donald Trump "băieţaş neastâmpărtat" într-un discurs pe care l-a susţinut pe 12 martie în faţa studenţilor de la Universitatea din Arizona, cu ocazia unei serii de conferinţe intitulată "Origins Project", proiect ce îşi propune să dezbată "haosul şi nebunia umanităţii".


După ce l-a interpetat recent pe Donald Trump într-o lungă schiţă parodică din seria comică „Funny or Die”, Johhny Depp a dezvăluit impresia neplăcută pe care i-o lasă candidatul republican. La o conferinţă de la Universitatea din Arizona, susţinută în cadrul proiectului academic „Origins”, Johhny Depp l-a numit pe Trump un „escroc aproape adolescentin”, conform Variety.com.

„Nu zic că a fost un copil bogat, de bani gata sau ceva de felul acesta. Îl percep pe Donald Trump aşa cum îl vede toată lumea, în toată splendoarea. El practică prefăcătoria. E o aură de miştocăreală în jurul său. Emană un soi de cinism al unui puşti răsfăţat şi insuportabil.

Absurditatea frazelor pe care le construieşte şi tot ce implică ceea ce debitează…e ca atunci când Reagan, pe vremea lui, zicea, «Gorbaciov, darâmă zidul şi Cortina de Fier!». Acum Trump zice: «Voi construi un zid. Dar nu voi folosi în acest scop miliardele din contul meu. Ştiţi de ce? Pentru că mexicanii vor plăti pentru zidul ăsta.»”, a adăugat Depp.