Johnny Depp va juca într-o continuare a filmului „Alice în Ţara Minunilor”

Apropo.ro / 25.11.2013, 11:17
Johnny Depp va juca într-o continuare a filmului
Actorii Johnny Depp şi Mia Wasikowska îşi vor relua rolurile Pălărierul cel Nebun, respectiv Alice, într-o continuare a filmului "Alice în Ţara Minunilor", regizat în 2010 de Tim Burton, care va fi lansată în 2016.

Disney a anunţat că va lansa acest film, produs în 3D, pe 27 mai 2016. Regia filmului va fi asigurată de data aceasta de James Bobin („Păpuşile Muppets/ The Muppets”). Lansat în martie 2010, în 3D, „Alice în Ţara Minunilor” a devenit filmul cu cel mai mare succes de casă din istoria studiourilor Disney, obţinând încasări de peste 1 miliard de dolari. Studiourile Disney au anunţat încă din decembrie 2012 că vor lansa o continuare a acestui film, regizată de James Bobin, pe baza unui scenariu care va fi scris de Linda Woolverton.

Includerea lui Johnny Depp în distribuţia filmului „Alice în Ţara Minunilor 2” reprezintă pentru Disney ocazia perfectă pentru a-şi exprima încrederea în starul hollywoodian, un actor care a permis acestor studiouri americane să încaseze 3,7 miliarde de dolari pe plan mondial graţie rolului Jack Sparrow din cele patru filme din franciza „Piraţii din Caraibe”.