Johnny Depp va juca într-un film alături de fiica lui

De: Cătălina Matei / 22.08.2014, 08:00
Johnny Depp va juca într-un film alături de fiica lui
Lily-Rose, fiica adolescentă în vârstă de 15 ani a actorului Johnny Depp, va interpreta un rol principal într-un film inspirat din universul benzilor desenate, în care va juca şi celebrul ei tată.

Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, Lily-Rose a fost distribuită într-un rol principal în filmul „Yoga Hosers”, ce va fi regizat de Kevin Smith. Totodată, regizorul cunoscut pentru parodiile sale din anii ’90, precum „Clerks and Mallrats”, a distribuit-o la rândul lui în acest film, care poate fi inclus în categoria peliculelor inspirate de benzile desenate, şi pe fiica sa, Harley Quinn Smith, în vârstă tot de 15 ani.

Foto: Hepta

Potrivit Mediafax, cele două adolescente vor interpreta rolurile a două bune prietene, eleve într-un liceu din Canada, pasionate de yoga, care lucrează împreună, după şcoală, într-un mic magazin de cartier şi care au acelaşi prenume – Colleen.

„Atunci când un spirit malefic străvechi se trezeşte la viaţă sub scoarţa Canadei şi ameninţă participarea lor la o petrecere, cele două fete Colleen îşi unesc forţele cu un vânător legendar din Montreal, Guy Lapointe, interpretat de Johnny Depp, şi luptă pentru vieţile lor”, se afirmă în sinopsisul acestui proiect cinematografic.

Aceasta nu va fi însă prima apariţie pe marele ecran pentru Lily-Rose. Ea apare deja alături de Harley Quinn Smith, în roluri cameo, în primul film din trilogia „True North” semnată de Kevin Smith, intitulat „Tusk”, care va avea premiera în luna septembrie, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto. Johnny Depp are şi el o apariţie episodică în acel film, în care mai joacă şi Justin Long.

„Yoga Hosers” este al doilea film din această trilogie. Filmările vor debuta în această săptămână, iar pelicula va fi lansată în iunie 2015.