Jojo: “Bărbatul ideal e iubire, zâmbet şi înţelepciune. Şi sprijin!”

Apropo.ro / 25.08.2014, 09:00
Jojo: “Bărbatul ideal e iubire, zâmbet şi înţelepciune. Şi sprijin!”
A avut o vară plină! Din toamnă, Jojo revine în forţă la Antena 1, cu “Serviciul Român de Comedie”, un videoclip spectaculos la un nou single, a jucat într-un musical, iar acum se pregăteşte de vacanţă, căci abia aşteaptă să-şi ducă băieţelul în Grecia. Despre proiecte, meseria de mămică şi bărbatul ideal… Cu Jojo!
Jojo, ce surprize ne pregăteşti în această toamnă? Filme noi, emisiuni?
 
Revenim cu un sezon nou şi spumos al “Serviciului Român de Comedie”, la Antena 1. În acelaşi timp va fi o toamnă plină de surprize cu proiecte noi pentru tv, un proiect nou de teatru şi un blog nou nouţ pentru cititorii mei – catalinagrama.com – care va îmbraca o haină nouă şi sunt foarte încântată.
 
Continui cu “Serviciul Român de Comedie”?
 
Bineînţeles. Toni Grecu a pregătit câteva surprize în spiritul bine cunoscut al echipei noastre. Va fi o toamnă pe care noi o întâmpinăm cu zâmbetul pe buze şi cu un show foarte spumos, personaje şi situaţii noi şi multă comedie.
 
Foto: Marius Bărăgan
 
 
Vrei să joci într-un musical. Despre ce este vorba mai exact?
 
Am jucat în această vară într-un proiect muzical de lung metraj. O poveste de dragoste foarte frumoasă despre care vom vorbi mai mult atunci când filmul va fi lansat.
 
Ai renunţat definitiv la muzică? 
 
Am un nou single pentru care am filmat şi un clip spectaculos în Grecia. Muzica este semnată de Mihai Alexandru, iar versurile de către Cezar Cristea (1Q-Sapro). Piesa se numeşte “I’m letting go” şi mie îmi place foarte mult, pentru că are o energie pozitivă, foarte specială. 
 
Ce ţi-ai fi dorit să faci şi nu s-a întâmplat până acum?
 
Nu am privit niciodată lucrurile astfel. Mi se pare că am făcut mereu ce mi-am dorit, iar când lucrurile nu au mers conform planului, viaţa mi-a arătat că a fost mai bine aşa.
 
Foto: Marius Bărăgan
 
Dacă nu ai fi fost actriţă sau cântăreaţă ce carieră crezi că ai fi “îmbrăţişat” acum?
 
Balet. Cel mai mare vis al meu a fost să devin balerină. Am o pasiune specială pentru dans, iar baletul îmi creează cele mai intense emoţii. 
 
Care crezi că ar fi rolul vieţii tale? Ce personaj îţi doreşti cu ardoare să joci?
 
Nu ştiu. Pentru mine fiecare rol pe care îl primesc devine rolul vieţii mele. Probabil că vom afla abia peste ani de zile care a fost acela. 
 
Unde l-ai dus în vacanţă pe micuţul A.? 
 
A. a avut o vară foarte frumoasă. A fost plecat la mare, la munte într-o tabără de cercetaşi şi acum ne pregătim pentru câteva zile însorite în Grecia. Adoră marea şi e foarte încântat că plecăm.
 
Ce aptitudini ai observat că are băieţelul tău?
 
Îi place tare mult muzica. Acum e în perioada „dă mai tare, mami!” Are deja melodii favorite. Îi place mult „Counting Stars” şi o ascultăm de nenumărate ori într-o zi. Adoră să construiască. E mare fan Lego şi e extrem de creativ. 
 
 
Cum vă place să vă petreceţi timpul cel mai mult?
 
Împreună. Orice ar însemna asta. Ne jucăm de-a orice. Îi plac muşchetarii şi piraţii, în egală măsură. El e D’Artagnan şi eu sunt Athos. Pot să vă spun cu mâna pe inimă că de când A. e muşchetar, regina Franţei nu mai e în pericol 🙂 E cel mai temut spadasin de trei ani. 
 
– Îi găteşti lui A.? Ce-i place cel mai mult?
 
Orice i-am găti eu şi mama, cel mai mult îi plac măslinele. Va fi foarte fericit în vacanţă în patria măslinelor. 
 
– Îţi mai doreşti copii?
 
Nu ştiu. Trăiesc o perioadă foarte frumoasă alături de fiul meu. Deocamdată nu îmi pot imagina viaţa noastră altfel.
 
Cum eşti acum pe plan sentimental? Iubeşti din nou? Te-ai refăcut după divorţ?
 
 Viaţa mea e frumoasă. Restul lucrurilor doresc să le păstrez pentru mine. 
 
Cum arată bărbatul ideal pentru tine? Ce trebuie să ştie să facă?
 
Bărbatul ideal e iubire, zâmbet şi înţelepciune. Şi sprijin. Şi haz de necaz. Şi suflet. 
 
Foto: Marius Bărăgan
 
Care sunt trucurile de beauty de care nu te desparţi niciodată?
 
Somn. Hidratare intensă pentru ten şi corp, şi asta nu presupune numai folosirea unor produse potrivite, ci şi un consum corect de apă. Creme cu SPF mare. Balsam pentru buze. Un iluminator potrivit care să înlăture imediat semnele de oboseală. Un mascara pentru volum. 
 
Ce nu-ţi lipseşte niciodată din geantă?
 
Nu-mi lipsesc balsamul pentru buze, ochelarii de soare, un încărcător pentru tabletă sau telefonul mobil şi iluminatorul. 
 
Cum te vezi peste 10 ani?
 
Fericită. 
 
Care este actorul tău preferat şi de ce?
 
Al Pacino, pentru că este inteligent, sensibil şi puternic în acelaşi timp şi un luptător. A ajuns ceea ce este, pentru că nu a încetat să creadă în capacităţile sale.
 
Dar actriţa preferată?
 
Meryl Streep.
 
La ce emisiuni preferi să te uiţi cel mai des?
 
Cred că sunt în perioada în care cel mai des mă uit la desene animate. Cred că înţelege toată lumea motivul.
 
Dar filmul tău preferat care este?
 
„Pe aripile vântului”. 
 
 
Dana Popa