Jojo i-a spart buza unui coleg

De: Cătălina Matei / 25.03.2014, 13:38
Jojo i-a spart buza unui coleg
Filmările pentru prima ediţie a sezonului “Happy show” realizat de Serviciul Român de Comedie, programată mâine, miercuri, 26 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, au fost pe cât de solicitante pe atât de amuzante.

De exemplu,  la înregistrările unei scene din “Suleymazăre Prolificul”  (una dintre rubricile consacrate ale SRC) în care jucau Cătălina Grama- Jojo, Cosmin Natanticu  şi Dragoş Muşat scenariul prevedea ca, la un moment dat, Jojo, în rolul  cadânei  Hurrem, să-I pălmuiască pe aşa zisul fiu  al sultanului, interpretat de Dragoş Muşat,  iar apoi să-i  smulgă sabia şi să i-o lipească de beregată. Numai că lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

“Vă rog să oprim filmarea, tocmai i-am spart buza lui Dragoş. Să-i punem o compresă, ceva, că-i curge sânge din buză. Nu mi-am dat seama că aveam un inel destul de mare pe deget şi l-am lovit cam tare”, a spus vedeta  alarmată în momentul înregistrării scenei. “Lasă-l, Jojo,  e un profesionist desăvârşit. Scena a ieşit foarte bine, a fost foarte reală”, a liniştit­-o amuzat Toni Grecu. Ca să-şi încurajeze colegul  rănit, Claudiu Maier, unul dintre actorii de la SRC i-a povestit acestuia cum a păţit-o şi el cu Jojo,  la o altă filmare: l-a lovit cu o poşetă de “i-a sunat apa-n cap” .

Cât de tare l-a lovit Jojo pe colegul ei de scenă, telespectatorii  Antenei 1 vor afla mâine, de la ora 20.30, la “Happy show”.