Jon Favreau – biografie, informaţii, poze

Redacția / 16.06.2014, 15:24
Jon Favreau – biografie, informaţii, poze
Jon Favreau este unul dintre cei mai buni regizori de la Hollywood, fiind cunoscut pentru succesul extraordinary înregistrat cu Iron Man.

Jonathan Kolia Favreau este un actor, scriitor şi regizor de origine americană. Jon este fiul lui Madeleine, o profesoară care a murit din cauza leucemiei în anul 1978, şi a lui Charles Favreau, un profesor pentru copii cu dezabilităţi. A absolvit Liceul de Stiinte din Bronx în 1984 şi a urmat cursurile Universităţii Queens, între anii 1984 şi 1987, după care a renunţat. A lucrat la o bancă situată pe Wall Street, înainte să se întoarcă la Universitate pentru un semestru în anul 1988. A renunţat pentru totdeauna la Universitate, iar în vara anului 1988, s-a mutat în Chicago pentru a deveni actor în filme de comedie. A interpratat câteva piese în câteva teatre improvizate în Chicago, incluzând ImprovOlympic, din cadrul Institutului Improv.
Favreau participă la World Poker Tour din Hollywood, joc ce are loc pentru strângerea de fonduri pentru tratamente împotriva cancerului. El spune că jocul Dungeons & Dragons l-a făcut să-şi imagineze scenarii, personaje sau cum să creeze platouri de filmare.