Jon Snow nu e mort?! Kit Harington, la filmările pentru sezonul 6 al serialului Game of Thrones!

De: Nicoleta Nicolae / 23.07.2015, 09:16

Jon Snow nu e mort?! Kit Harington, la filmările pentru sezonul 6 al serialului Game of Thrones!
Surpriză de proporţii pentru fanii Game of Thrones! Kit Harington a fost surprins pe aeroportul din Belfast, unde au loc filmările pentru următorul sezon al serialului.


Actorul care interpretează rolul lui Jon Snow a fost fotografiat la Belfast, motiv pentru fani să spere la o revenire a acestuia în sezonul 6. În ultimul episod apărut anul acesta, Jon a fost înjunghiat de fraţii săi din Rondul de Noapte.

Deşi producătorii serialului au lăsat să se înţeleagă că personajul ar fi „mai mort decât mort”, apariţia sa la Belfast ar putea însemna o nouă apariţie în sezonul 6.

Mai ales că actorul irlandez şi-a păstrat părul lung, specific lui Jon, deşi a declarat în câteva rînduri că nu-l suportă şi abia aşteaptă să scape de el. Kit e obligat prin contract să nu-şi tundă pletele cât timp joacă rolul lui Jon Snow.

Pe de altă parte, zeci de mii de fani din România ai serialului „Urzeala tronurilor” s-au mobilizat a-i face lui John Snow pomana de 40 de zile pe o reţea de socializare.

 Pe o pagina de Facebook, special creată, 34.000 de oameni au demonstrat că-l iubesc pe Snow şi şi-au publicat regretele vizavi de dispariţia personajului.

Kartal Horasanli, organizatorul evenimentului: „Vrem să ţinem evenimentul tot în mediul virtual, pentru că aşa putem ajunge la cei din Game of Thrones să ni-l aducă înapoi pe Jon Snow. Să vadă cât de mult s-au implicat oamenii”.