Jorge a mers în vacanţă cu cele 4 femei din viaţa sa

De: Nicoleta Nicolae / 04.09.2015, 15:00
Jorge a mers în vacanţă cu cele 4 femei din viaţa sa
Artistul care pregăteşte mai multe surprize fanilor pentru această toamnă a revenit cu forţe prospete dintr-o binemeritată vacanţă în Turcia. Peisajele de vis, confortul şi serviciile de acolo, dar mai ales formula în care a ales să petreacă acest sejur au făcut ca totul să fie perfect.

“Este deja al 4-lea an când mergem în Antalya în formula magică: noi, fetele şi mama mea. Aş putea spune că este vacanţa ideală, pentru că petrecem mai mult timp împreună”, spune Jorge.

Cât priveşte locaţia aleasă, artistul este destul de conservator. Dar are şi motive să fie aşa!

“Am ales acelaşi hotel ca şi anul trecut, nu din obişnuinţă, ci datorită serviciilor şi spatiului. Ne-am distrat parcă mai tare ca niciodată. În fiecare zi abia aşteptam să mă dau pe tobogane cu fetele. A fost de vis!”, încheie el.

Şi chiar daca Turcia tentează orice vizitator cu specialităţile culinare celebre, Jorge a fost atent la alimentaţie, mai ales că la începutul acestui an s-a decis să apeleze la ajutorul unui antrenor de fitness personal, schimbându-şi în acelaşi timp şi regimul alimentar: a renunţat la dulciuri, a stabilit trei mese pe zi, cu două mici gustări între ele.