Jorge, din nou pe tocuri. Bonus: se sărută cu Aurelian Temişan!

De: Cătălina Matei / 07.11.2014, 09:02
Jorge, din nou pe tocuri. Bonus: se sărută cu Aurelian Temişan!
Se pare că lui Jorge îi place din ce în ce mai tare în pantofi de… femeie. Cântăreţul are parte sâmbătă la “Te cunosc de undeva”, emisiunea difuzată la Antena 1, de o transformare senzaţională. Celebru deja pentru abilitatea lui de a se metamorfoza în diverşi artişti, talentatul cântăreţ a primit provocarea de a deveni, de această dată, Anda Adam.

Jorge are astfel parte de o transformare uimitoare în show-ul de la Antena 1. Poartă costum auriu, mulat pe corp, perucă blondă cu breton şi pălărie de cowboy, precum cunoscuta solistă în clipul “Poate fata”.

Foto: PR

Metamorfoza este uimitoare. Până şi mama Andei Adam a avut, pe moment, dificultatea de a face diferenţa între original şi copie atunci când a primit fotografiile de la fiica sa.

Pentru numărul artistic de sâmbătă seară, Jorge a primit sfaturi chiar de la Anda Adam. Artista l-a învăţat coregrafia şi cum să îşi menţină poziţia corpului pentru a avea o atitudine asemănătoare.

În plus, cântăreţul are parte de încă o provocare. Jorge el îl va provoca pe juratul Aurelian Temişan să-l sărute: “Acum, dacă sunt Anda Adam, putem să facem orice. Dă-mi o guriţă!”, îi spune acestuia. “Stai pe loc! De ce fugi?”, îi strigă Temişan, după ce îl vede că dă înapoi. Apoi se ridică de la masa juriului, se îndreaptă hotărât spre Jorge care… îl sărută pe gură.

Foto: Antena 1