Jorge o sărută pătimaş pe Andreea Bălan: “S-a terminat orice!”

Apropo.ro / 20.11.2014, 11:54
Jorge o sărută pătimaş pe Andreea Bălan: “S-a terminat orice!”
Andreea Bălan este sărutată cu pasiune de Jorge! Momentul îi va surprinde pe toţi, mai ales pe… Andreea.
Invitat de Andreea Bălan să-i dea un pupic, Jorge – care-l va imita în ediţia de sâmbătă pe bunul său amic Alex Velea – se ridică hotărât de la canapeaua concurenţilor, se îndreaptă spre masa juriului şi, fără un cuvânt, o sărută apăsat pe gură pe jurata care punctează coregrafia, spre stupefacţia tuturor. “S-a terminat orice!”,”Oh, My God”, au exclamat prezentatorii şi ceilalţi trei juraţi.
 
 
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
Care va fi reacţia Andreei, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”
 
 
Anda Adam cântă cu spatele la public: „A fost foarte ciudat!”
 
 
Tot în ediţia de sâmbătă, Anda Adam se transformă în interpreta australiană Sia şi va cânta cu spatele la public piesa acesteia, “Chandelier”. “Mi s-a părut provocator să faci asta în emisiune, pentru că aşa face şi ea în concert, cântă cu spatele la public”, i-a spus Andrei Aradits, de la masa juriului. 
 
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
 
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
“A fost foarte ciudat să interpretez piesa cu spatele la public dar, în acelaşi timp, parcă m-a făcut să simt mai profund ceea ce cânt! Nu vezi lumea, reflectoarele şi alte lucruri care să-ţi atragă atenţia şi toate astea te fac să ai toată concentrarea fix asupra a ceea ce cânţi”, a mărturisit Anda.