Jorge s-a căsătorit cu iubita lui bogată şi mai mare cu 10 ani ca el!

De: Cătălina Matei / 05.08.2013, 09:56

Jorge s-a căsătorit cu iubita lui bogată şi mai mare cu 10 ani ca el!
Jorge şi iubita lui, Ramona, au devenit în weekend soţ si sotie, cununia civilă avand loc la Primăria Sectorului 2 al Capitalei.


Artistul si viitoarea lui sotie, cu 10 ani mai mare decât el, s-au căsătorit după mai bine de un an de relatie. Cununia a avut loc la ora 17.00, iar până atunci cei doi s-au  intretinut alături de invitati si de nasi.

 Aceasta este cea de-a doua oară când Jorge ajunge in fata primarului alături de aleasa lui. Prima căsnicie, din care are o fetită, a esuat, iar fosta lui sotie, Alina Crăciun, s-a căsătorit si ea, anul acesta, cu omul de afaceri Ilan Lauffer.

Conform wowbiz.ro, seara, în timpul petrecerii, interpretul a trecut prin momente delicate, când a dat nas în nas cu fosta lui nevasta, Alina, şi cu sotul acesteia, Ilan.

S-a intamplat într-un moment în care distracţia era în toi. Jorge ţi sotia lui ieţiser s respire puîin aer curat, pe malul lacului Herăstrau, când în faţa lor a apărut nimeni alta decât… fosta lui nevastă.

Alina se afla însoţită de soţul ei, omul de afaceri Ilan Laufer, un fost bun prieten al interpretului. Şocul a fost uriaş, dar întâlnirea s-a încheiat fără „incidente” notabile.