Jorge, trei ore de machiaj pentru “Te cunosc de undeva”

De: Cătălina Matei / 12.09.2014, 07:00
Jorge, trei ore de machiaj pentru “Te cunosc de undeva”
Pentru că s-a distrat de minune şi a şi avut succes în ediţiile precededente ale show-ului de la Antena 1, George Papagheorghe, artistul cunoscut sub numele de scenă Jorge, a acceptat propunerea producătorilor de a participa la ediţia GOLD a emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Este vorba despre sezonul care reuneşte cei mai iubiţi şi de succes participanţi de până acum, avându-i ca şi colegi pe Anda Adam, Rona Hartner, Pepe, Maria Buză, Lora, CRBL şi Florin Ristei.

Foto: Antena 1

Jorge va trece şi de această dată prin transformări spectaculoase, nu puţine fiind ediţiile în care va trebui să intre în pielea unor artiste celebre, numerele de travesti fiind printre cele mai dificil de interpretat.

“Ritmul este diferit. Cred că vine de la faptul ca este Gold Edition. Munca este aceeaşi, însă transformarea trebuie să fie perfectă. Este o altfel de concentrare faţă de primele două sezoane. Competiţia este mai mare, iar responsabilitatea şi mai şi”, declară Jorge.

Despre transformările prin machiaj, artistul mărturiseşte că îi ocupă chiar şi trei ore până sunt gata.

„Make-up-ul durează aproximativ două ore pentru un personaj masculin şi peste 3 ore dacă este feminin. Pentru primele două sezoane, cel mai dificil a fost Freddie Mercury. Dacă ar fi să fac un top 5, în el s-ar regăsi Beyonce (locul 5), Andrea Bocelli (4), Michael Jackson (3), Naarghita (2) si Freddie Mercury (1)”, adaugă acelaşi Jorge.

Foto: Antena 1

Noul sezon „Te cunosc de undeva” debutează sâmbătă, de la ora 20.30, la Antena 1.