Jorge va fi ales Miss “Te cunosc de undeva!”

Apropo.ro / 17.12.2014, 10:57
Jorge va fi ales Miss “Te cunosc de undeva!”
Pentru că a realizat cele mai reuşite travestiuri, pe parcursul întregului sezon, dar şi pentru că se va transforma în interpreta de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa, o fostă Miss România, Jorge va fi ales Miss “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 20.30, în Marea Finală a show-ului transformărilor.
Aşadar, Jorge nu va scăpa de travesti nici în seara finalei celui de-al şaselea sezon. El va fi singurul dintre cei cinci finalişti care va avea de interpretat un rol în travesti.
 
Panglica inscripţionată cu titlul Miss “Te cunosc de undeva!” îi va fi înmânată lui Jorge de Pepe, transformat, la rându-i, în maestrul Gică Petrescu. “Ai avut cei mai frumoşi sâni, ca să nu mai vorbesc de pomeţi, de buze sau de ochi!”, i-a spus “maestrul Gică” lui Jorge.
 
 
Foto: Facebook
 
De altfel, în Marea Finală, Jorge va primi şi Premiul pentru cel mai spectaculos travesti al sezonului. Ce rol i-a adus acest premiu, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 20.30, în finala celui de-al şaselea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”