Joseph Fiennes îl va interpreta pe Michael Jackson într-o comedie

De: Nicoleta Nicolae / 27.01.2016, 11:23
Joseph Fiennes îl va interpreta pe Michael Jackson într-o comedie
Actorul Joseph Fiennes va interpreta rolul lui Michael Jackson într-un film de comedie despre o călătorie din New York în Los Angeles, pe care "regele muzicii pop" a făcut-o alături de Marlon Brando şi Elizabeth Taylor, la scurt timp după atacurile din 11 septembrie 2001, potrivit contactmusic.com.


Există un zvon potrivit căruia Michael Jackson ar fi fost atât de hotărât să ajungă acasă în urma unui concert pe care l-ar fi susţinut în New York, încât ar fi închiriat o maşină care să îl ducă, împreună cu prietenii lui, Marlon Brando şi Elizabeth Taylor, înapoi în California, după ce toate zborurile au fost anulate în urma atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001.

Potrivit lui Joseph Fiennes, rolul lui Marlon Brando va fi interpretat de Brian Cox, iar rolul actriţei Elizabeth Taylor va fi jucat de Stockard Channing.

„Este o provocare”, a declarat Joseph Fiennes, în vârstă de 45 de ani. El a adăugat că pelicula prezintă relaţia frumoasă pe care Michael Jackson a avut-o cu Elizabeth Taylor şi Marlon Brando.

Joseph Fiennes, fratele actorului Ralph Fiennes, a putut fi văzut în lungmetrajele „Shakespeare îndrăgostit”, „Elizabeth”, „Enemy at the Gates” şi în serialul de televiziune „FlashForward”.