Joshua Morrow, veşnic “Tânăr şi neliniştit”

Apropo.ro / 19.03.2013, 08:00
Joshua Morrow, veşnic “Tânăr şi neliniştit”
Pe Joshua trebuia să-l urmăriţi în serialul “Dragoste şi putere”, dar n-a fost să fie. Destinul i-a pregătit o surpriză mult mai plăcută. La împlinirea celor 40 de ani pe care tocmai i-a împlinit “Tânăr şi neliniştit”, actorul vine cu detalii despre serial.

Cum ai ajuns să faci parte din distribuţia serialului “Tânăr şi neliniştit”?

Joshua Morrow: Iniţial, am dat proba pentru un rol din serialul “Dragoste şi putere”, rămăseserăm doar doi actori şi l-au ales pe celălalt. Am fost dărâmat iniţial, dar se pare că lucrurile au ieşit cum nu se poate mai bine pentru că am obţinut un rol mult mai bun în “Tânăr şi neliniştit”. Celălalt tip a rezistat în “Dragoste şi putere” cam un an…

Îţi mai aminteşti de prima zi pe platou?

Joshua Morrow: Îmi aduc aminte că a fost o zi foarte scurtă, am fost primul care a intrat la filmare, am avut cinci scene, am început de la ora 8.00, iar la 8.45 terminasem deja. Am întrebat “Ce fac acum?”, iar ei mi-au spus “Du-te acasa, ai terminat astăzi”. Aşa că m-am dus acasă, iar mama m-a întrebat: ”Te-au dat afară?”, iar eu i-am răspuns “Nu, doar că aşa merg lucrurile uneori”. Dincolo de toate însă, pot spune că a fost o zi care mi-a schimbat viaţa.

Anul acesta, serialul împlineşte 40 de ani. Poţi să ne spui ce înseamnă “Tânăr şi neliniştit” pentru tine?

Joshua Morrow: Aniversarea de 40 de ani a serialului este specială pentru mine, pentru că demonstrează faptul că a avut un impact foarte mare asupra vieţilor oamenilor de atâta timp. Suntem numarul 1 dintotdeauna. Fanii noştri sunt extrem de fideli, ceea ce înseamnă că încă facem o treabă excelentă, aşa că aştept cu nerăbdare următorii 40 de ani de serial.

Ai o familie mare, cu 4 copii. Cât de greu îţi este să jonglezi cu programul tău de filmare?

Joshua Morrow: Câteodată poate fi foarte greu. Am fost binecuvântat să am lângă mine o femeie extraordinară ca soţie, care se ocupă de cea mai mare parte din treburile de acasă. Echipa serialului m-a înţeles şi mi-a permis să petrec destul de mult timp cu familia mea, ceea ce este foarte important pentru mine. Niciodată nu mi s-a parut că job-ul pe care îl fac este mai mult decât aş putea duce. E un mix echilibrat între muncă şi familie.

Plănuieşti să mergi iar în Monte Carlo ca să reprezinţi serialul şi să te întâlneşti cu fanii?

Joshua Morrow: Sunt foarte mândru şi încântat să mă întâlnesc cu fanii, şi ce loc din lume ar putea fi mai frumos decât Monte Carlo? Dacă nu l-ai vizitat, este un loc magic şi, sincer, nu mai am răbdare, e o revărsare de dragoste şi susţinere din partea fanilor. De-abia aştept.

Ţi-ai pregătit pantofii de dans pentru petrecere?

Joshua Morrow: Da, de fapt i-am dus la un cizmar cunoscut din Bakersfield, California. Sunt cârpiţi chiar în timp ce stăm de vorba. Aşa că odată ce ajung la Monte Carlo cu pantofi proaspăt cârpiţi, o să mă apuc de treabă. Pregătiţi- vă!

40 de ani reprezintă o adevărată piatră de hotar. Care crezi că este secretul care face ca “Tânăr şi neliniştit” să fie în continuare atât de popular?

Joshua Morrow: Cred că este o combinaţie între un scenariu excelent, producţia de excepţie şi jocul consistent al actorilor. Aceste trei ingrediente laolaltă au dus serialul pe cele mai înalte culmi. Şi spunem poveşti despre dragoste, drame, viaţă, cred că oamenii se pot identifica cu ele.