Julianne Moore a primit o stea pe Walk of Fame

Apropo.ro / 06.10.2013, 08:00
Julianne Moore a primit o stea pe Walk of Fame
Actriţa americană Julianne Moore a primit cea de-a 2.507-a stea de pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood, în cadrul unei ceremonii în care partenerii ei de pe marele ecran au salutat o artistă "răbdătoare şi generoasă".

Cu o săptămână înainte de lansarea nord-americană a următorului ei film, „Carrie”, noua versiune cinematografică a legendarului film regizat de Brian De Palma, Julianne Moore a asistat la ceremonia de dezvelire a acestei stele care îi este dedicată, situată în faţa Pantages Theatre, una dintre sălile de spectacole istorice de la Hollywood.

În vârstă de 52 de ani, celebra actriţă americană a spus că, în copilărie, „nu şi-a imaginat niciodată că actoria ar putea fi o meserie”.

„Am făcut-o totuşi pentru că adoram să citesc şi pentru mine era o modalitate de a crede că apăream în acea carte şi adoram acest lucru. Adoram să fac parte din acea poveste”, a adăugat ea.

„Sunt încântată şi uimită că fac parte din comunitatea Walk of Fame. Vă mulţumesc că m-aţi invitat în această poveste, în acest vis”, a continuat actriţa.

Mai multe persoane care au lucrat cu Julianne Moore au venit să asiste la ceremonie, printre aceştia numărându-se Jay Roach, regizorul filmului de televiziune „Game Change”, în care actriţa a interpretat-o pe reprezentanta dreptei conservatoare americane Sarah Palin – un rol care i-a adus artistei un premiu Emmy.

„Atunci când lucrezi alături de o actriţă precum Julianne Moore, toată lumea trebuie să se autodepăşească şi să muncească mai mult. Ea nu hărţuieşte pe nimeni şi nici măcar nu încearcă să controleze totul. E pur şi simplu răbdătoare şi generoasă”, a spus Jay Roach.

Singura problemă, atunci când lucrezi cu Julianne Moore, este că devii dependent”, a adăugat el.

Actorul-regizor Joseph Gordon-Levitt, care împarte afişul cu Julianne Moore în filmul „Don Jon”, pe care l-a şi regizat, a spus că renumita actriţă americană „nu se preface atunci când joacă. Ea resimte ceea ce personajul resimte. Asta e ceva foarte greu de făcut şi, totodată, ceva foarte subtil”.