Julie Mayaya, rolul principal în musicalul „Ştii ce am făcut în America?”!

Apropo.ro / 25.02.2015, 18:00
Julie Mayaya, rolul principal în musicalul
După succesul înregistrat în luna decembrie, musical-ul "Ştii ce-am făcut în America?" - cu Julie Mayaya, Anda Dimitriu şi Filip Ristovski în rolurile principale, revine în faţa publicului cu o interpretare de excepţie, începând cu 8 martie.

Anda Dimitriu de la Vocea României se alătură distribuţiei spectacolului muzical, alături de Julie Mayaya, Filip Ristovski, Raluca Stoica, Roman Manoleanu, Adrian Rădulescu, Bianca Popa, Gabriel Nedea şi Dan Luca.

JULIE MAYAYA

Primul spectacol din acest an al producţiei muzicale „Ştii ce-am făcut în America?” va avea loc duminică, 8 martie, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti. “Ştii ce-am făcut în America?”, producţie semnată de Roxana Priceputu, în regia Malinei Andrei, este un spectacol muzical inedit, în genul celor întâlnite pe Broadway, în care piese celebre din repertoriul internaţional sunt readuse pe scenă de actori, cântăreţi şi dansatori tineri, frumoşi, talentaţi şi carismatici.

Julie Mayaya, cunoscută publicului din show-ul de televiziune “Vocea României”, unde a câştigat simpatia şi aprecierea juraţilor şi a întregii ţări, devenind astfel Vocea României, s-a alăturat unui nou proiect important din viaţa ei, musical-ul „Ştii ce-am făcut în America?”. Pe lângă vocea ei specială care a impresionat o ţară întreagă, Julie Mayaya este şi o actriţă deosebită. “Am avut mari emoţii la început, când am aflat că pe lângă faptul că trebuie să cânt, aveam de interpetat un rol, şi asta în timp ce… dansăm! Recunosc însă că este un vis secret pe care acum am ocazia să-l văd pus în practică. Chiar mi-ar plăcea să continui să fac asta”, spune Julie.

Anda Dimitriu s-a făcut remarcată tot la show-ul “Vocea României”, unde a ajuns până în marea finală. Musical-ul „Ştii ce-am făcut în America?” este prima experienţă de acest gen din viaţa ei, însă s-a îndrăgostit iremediabil de personajul pe care îl interpretează: “La început, având în vedere că am acceptat această provocare neavând experienţă, smulgeam râsetele şi zâmbetele colegilor mei mai mereu. Însă am muncit luni în şir şi am ascultat sute de indicaţii venite din partea regizoarei noastre, Malina Andrei, pentru a putea ajunge să integrez în mine un personaj original, care iubeşte extremele. Nu mi-a fost uşor, însă satisfacţia primului „începe să-ţi iasă” a meritat”, povesteşte Anda.  

FILIP ŞI ANDA

Mălina Andrei este o regizoare şi coregrafa extrem de talentată, care şi-a adus aportul în proiecte importante de muzică, dans şi teatru, iar musical-ul „Ştii ce-am făcut în America?”, este unul dintre proiectele ei de suflet.

Timp de o oră, spectatorii sunt invitaţi duminică, 8 martie, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti, să descopere adevărul despre „Ştii ce-am făcut în America?”, un musical cu poveşti de dragoste contemporane şi situaţii desprinse din realitate, un spectacol muzical care va relaxa şi va distra publicul.

Mai mult decât atât, anul acesta spectacolul muzical va fi jucat şi în marile oraşe ale ţării, precum Braşov, sau Piteşti, după cum spune producătoarea Roxana Priceputu.

“Acest proiect a început ca o glumă, eu fiind om de televiziune cu o experienţă de aproape 20 de ani. Am fost invitată într-o seară să văd o reprezentaţie… după care a urmat întrebarea: Vrei să fii producătorul nostru? Pentru mine teatrul este prima mea dragoste. Sunt un copil de teatru, un copil de culise crescut în Teatrul Dramatic „Maria Filotti” din Brăila, mama mea lucrând acolo cam 30 de ani… aşa că vă daţi seama cam ce a fost pentru mine. Era un vis din copilărie care îmi era teamă că nu cumva să nu se realizeze. Am acceptat imediat”, povesteşte Roxana Priceputu, producătoarea musical-ului “”Ştii ce-am făcut în America?”.

JULIE MAYAYA

Distribuţia | Julie Mayaya, Anda Dimitriu, Filip Ristovski, Raluca Stoica, Roman Manoleanu, Adrian Rădulescu, Bianca Popă, Gabriel Nedea şi Dan Luca

Regia şi coregrafia | Mălina Andrei

Scenariul | Ileana Raducanu

Scenografia | Delia Ristovski

Lumini | Dan Bujor

Foto afiş | Adi Stoicoviciu

Producător | Roxana Priceputu

Spectacolul durează 1h 10’

Facebook | „Ştii ce-am făcut în America?”