Jurnalista Paula Săcui îşi aşteaptă cititorii mâine în Diverta

De: Mioara Tronaru / 28.02.2014, 13:04
Jurnalista Paula Săcui îşi aşteaptă cititorii mâine în Diverta
Diverta şi Editura ALL vă invită sâmbătă, 1 martie, de la ora 17.00, la o întâlnire cu Paula Săcui, autoarea romanului Nu mi-e frică.

Evenimentul va avea loc în magazinul Diverta din Băneasa Shopping City. Primii care vor sosi la eveniment vor fi premiaţi pentru promptitudine de Diverta şi Editura ALL, însă trebuie, mai întâi, să “îi dea” autoarei papucii. Metaforic vorbind, căci nu trebuie decât să îi arate.

Paula Săcui a lansat pe pagina de Facebook a cărţii Nu mi-e frică o invitaţie inedită către toţi cei care îşi doresc să o cunoască: aceea de a-şi aduce la eveniment papucii de casă. Totul a plecat de la un mic accident pe care autoarea l-a avut săptămâna trecută, când şi-a fracturat un deget de la picior. Cum ghipsul o împiedică să poarte încălţări normale, Paula a decis să vină la eveniment în… papuci de casă. Nu îşi doreşte ca invitaţii să poarte şi ei acelaşi tip de încălţări, însă îi provoacă să îşi aducă cu ei papucii.

Mai mult, o parte dintre prietenii şi cititorii autoarei au postat pe Facebook fotografii cu încălţările în care stau prin casă. Printre ei, Paula Herlo şi Andreea Esca.

Scrisă în doar 14 zile, prima carte a Paulei Săcui – editor al Ştirilor Pro Tv este nu doar un best-seller, ci şi una dintre cele mai controversate cărţi ale momentului. Este ”o carte cu multă iubire şi ură”, după cum mărturiseşte chiar autoarea. Şi continuă: “Pentru cei care se întreabă, deşi semănăm, nu sunt eu cucoana aia de pe copertă. Eu sunt cealaltă. Mult mai cuminte, cu un aer de secretară părăsită de Gicu într-o staţie de metrou”. Dacă este aşa sau nu, cititorii se vor convinge singuri pe 1 martie, de la ora 17.00, pentru că Paula le promite o discuţie sinceră şi deschisă despre cum este ea şi cum a scris această carte, despre temeri, dragoste, ură, sensibilitate şi superficialitate.

Paula Săcui este jurnalist şi şi-a lansat volumul de debut Nu mi-e frică pe 23 noiembrie la Târgul de carte Gaudeamus, în prezenţa unora dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi oameni de televiziune din România. Nu mi-e frică s-a bucurat de un succes uriaş încă de la lansare, primul tiraj epuizându-se din prima lună.