Justin Chatwin a semnat pentru un rol în „Orphan Black”

De: Cătălina Matei / 20.11.2014, 11:39
Justin Chatwin a semnat pentru un rol în
De la "Shameless" la "Orphan Black". Nu e deloc rău, mai ales că cele două seriale sunt printre cele mai apreciate. Mai mult, ele nu sunt filmate în acelaşi timp şi astfel e posibil ca actorul să lucreze la ambele producţii.

Despre participarea lui în serialul SF „Orphan Black” se cunosc puţine lucruri, respectiv că Justin va avea un arc de câteva episoade. De altfel, acest lucru nu trebuie să surprindă pe nimeni. Producţia de la „Orphan Black” este cunoscută ca fiind una din cele mai secretoase producţii in desfăşurare.

Sperăm ca prin acest sezon trei lucrurile să se schimbe si pentru „Orphan Black”, mai ales că este unul din cele mai bune seriale de la această oră pe piaţă, însă neglijat din plin la ceremoniile de premiere. 

Actor canadian la origine, Justin Chatwin şi-a făcut debutul în serialele americane cu un rol mai mic în serialul „Weeds” alături de Mary Louise Parker, însa confirmarea succesului a venit cu adaptarea americană a serialului „Shameless” difuzat tot de Showtime şi aflat la sezonul cinci.