Justin Timberlake a confirmat că va deveni tată

Apropo.ro / 02.02.2015, 11:11
Justin Timberlake a confirmat că va deveni tată
Justin Timberlake a confirmat sâmbătă, cu ocazia celei de-a 34-a aniversări a lui, faptul că va deveni în curând tată, întrucât soţia sa, actriţa Jessica Biel, este însărcinată cu primul copil al cuplului.
„Mulţumesc tuturor pentru urările transmise cu ocazia aniversării mele. În acest an, am primit cel mai frumos cadou, pe care nu l-am primit niciodată până acum. Nu mai am răbdare”, a scris Justin Timberlake într-un mesaj publicat pe contul său de pe platforma Instagram. Mesajul a fost însoţit de hashtag-urile „#FatăSauBăiat”, „#NuŞtiiNiciodată”, „#NiciMăcarNoiNuŞtim” şi „#AcceptămPariuri”.
 
Alături de acest mesaj, starul american a publicat şi o fotografie care îl prezintă în timp ce sărută, în zăpadă, abdomenul proeminent de femeie însărcinată al actriţei Jessica Biel.
 
Foto: Instagram
 
Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei, scrie Mediafax.