Kaley Cuoco din serialul „Teoria Big Bang” a primit o stea pe Walk of Fame

De: Nicoleta Nicolae / 01.11.2014, 09:00
Kaley Cuoco din serialul
Actriţa americană Kaley Cuoco, interpreta personajului Penny din serialul de comedie "Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory", a primit miercuri o stea pe Bulevardul celebrităţii - "Walk of Fame" - din Hollywood.

 „Mă simt total copleşită”, a declarat, emoţionată şi fără să poată să îşi stăpânească lacrimile, actriţa americană, în vârstă de 28 de ani.

Foto: Hepta

„Acest rol mi-a schimbat viaţa”, a adăugat ea, declarându-se „onorată” şi „binecuvântată” pentru faptul că de acum înainte are o stea pe Bulevardul celebrităţii de la Hollywood, alături de stelele unor artişti de marcă precum Lauren Bacall, Anne Bancroft şi Michael Jackson.

Potrivit Mediafax, Kaley Cuoco a fost însoţită la ceremonia de miercuri de soţul ei, jucătorul de tenis Ryan Sweeting.

Şi interpreţii celorlalte roluri importante din serialul „Teoria Big Bang” au venit să o aplaude, printre aceştia remarcându-se Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard), Simon Helberg (Howard), Kunal Nayyar (Raj) şi Melissa Rauch (Bernadette).

Foto: Hepta

 Chuck Lorre, unul dintre creatorii acestei comedii de mare succes, a fost şi el prezent la eveniment. Lorre, unul dintre producătorii în mare vogă în industria de televiziune americană, a creat şi alte seriale foarte populare, precum „Doi bărbaţi şi jumătate”, „Mom” şi „Dharma & Greg”.

În „The Big Bang Theory”, Kaley Cuoco interpretează rolul amuzantei şi seducătoarei Penny, o chelneriţă care visează să devină actriţă, dar nu are curaj să se prezinte la audiţii şi care îşi întâlneşte sufletul-pereche în persoana vecinului ei Leonard, un om de ştiinţă puţin cam „tocilar”.

De la sfârşitul lunii august, actriţa americană – la fel ca şi ceilalţi actori din rolurile principale – este plătită cu 1 milion de dolari pe episod. Aceeaşi sumă era plătită actorilor din distribuţia serialului „Prietenii tăi/ Friends”.

„The Big Bang Theory” este cel mai vizionat sitcom din Statele Unite ale Americii, cu o audienţă medie de 20 de milioane de telespectatori pe săptămână.