Kanal D aduce în atenţia telespectatorilor reality show-ul “O mărit pe mama soacră!”

Apropo.ro / 21.08.2014, 09:00
Kanal D aduce în atenţia telespectatorilor reality show-ul “O mărit pe mama soacră!”
Din 24 august, în fiecare duminică, de la ora 21:30, Kanal D le oferă telespectatorilor reality show-ul “O mărit pe mama soacră!”.
„O mărit pe mama soacră!” prezintă „războiul” clasic dintre soacră şi noră/ginere, iar poveştile, similare cu cele petrecute în familiile oamenilor obişnuiţi, sunt înfăţişate cu foarte mult umor. 
 
Foto: PR Kanal D
 
“O mărit pe mama soacră” este o emisiune de divertisment în care soacra şi un cuplu de tineri căsătoriţi duc o luptă pe faţă pentru a obţine supremaţia în casă. Cei doi soţi, care locuiesc sub acelaşi acoperiş cu mama soacră,  doresc să îşi recapete libertatea şi independenţa.
 
Tânărul cuplu apelează la o agenţie matrimonială pentru a-i găsi acesteia “jumătatea” şi, dacă  soacra  va fi aleasă de unul dintre cei trei pretendenţi propuşi, aceasta îşi va reface viaţa alături de noul partener. În caz contrar, ea se va întoarce să locuiască în aceeaşi casă cu copiii săi. 
 
Foto: PR Kanal D
 
În acest război de-a şoarecele şi pisica, telespectatorii vor fi martorii unor situaţii pline de umor şi romantism, care vor demonstra că dragostea nu are vârstă, dar, mai ales, că până şi cele mai de temut soacre pot fi îmblânzite de un pretedent pe măsură!