Kanal D vrea exclusivitate la naşterea şi botezul copilului Antoniei

De: Cătălina Matei / 13.11.2014, 10:43
Kanal D vrea exclusivitate la naşterea şi botezul copilului Antoniei
Se pare că “burtica” Antoniei este motivul pentru care emisiunea “KidSing” de la Kanal D mai rezistă în grilă, deşi formatul înregistrează audienţe foarte slabe. Iar postul patronat de turci îşi doreşte foarte tare să obţină şi exclusivitatea asupra naşterii şi botezului bebeluşului Antoniei şi al lui Alex Velea.

După o serie de restructurări în grilă, în urma cărora au fost eliminate mai multe formate cu rating mic, Kanal D a decis totuşi să păstreze show-ul “KidSing”, în ciuda audienţelor slabe pe care le-a înregistrat de la debutul său pe post. De exemplu, duminica trecută, emisiunea abia a reuşit să adune un share de 3% şi 1,3 puncte de rating pe publicul comercial.

Potrivit libertatea.ro, surse din interiorul postului susţin că, în plin proces de rebugetare, echipa emisiunii a fost menajată doar datorită burticii Antoniei, care stârneşte interesul telespectatorilor.

Foto: Kanal D

Şi cum bebeluşul Antoniei urmează să apară pe lume la începutul anului viitor, cei de la Kanal D îşi doresc foarte tare exclusivitate la naştere şi botez. Prin urmare, viitoarea mămică ar putea primi un alt contract, rămânând astfel una dintre vedetele importante ale postului.

Se pare că, după cel mai recent bilanţ, patronii turci au renunţat la peste 30 dintre colaboratorii lor, oameni de presă şi televiziune. Au renunţat astfel la emisiunea “Draga mea prietenă”, prezentată de Mircea Solcanu şi Cristina Şişcanu, şi au lansat un avertisment pentru Teo.