Kate Middleton, apariţie spectaculoasă la premiera noii pelicule „James Bond”

De: Nicoleta Nicolae / 27.10.2015, 10:16
Kate Middleton, apariţie spectaculoasă la premiera noii pelicule
Ducii de Cambridge, William şi Kate, alături de Prinţul Harry au asistat luni seară la Londra la avanpremiera mondială a filmului 'Spectre', ultimul lungmetraj din seria James Bond, într-o serată plină de glamour din care nu au lipsit celebrele Bond Girls.


Kate şi-a făcut apariţia într-o rochie gri vaporoasă, cu părul strâns într-un coc în timp ce prinţul William a venit în smoching. În spatele lor s-a aflat prinţul Harry care nu a vrut nici el să piardă premiera unuia dintre cele mai aşteptate filme ale anului.

La sosirea sa la teatrul Royal Albert Hall din Londra, unde a fost lansat filmul, actorul britanic Daniel Craig, care îl interpretează pe agentul 007, a declarat că nu este sigur dacă îl va mai întruchipa pe celebrul spion al Majestăţii sale. „Nu sunt încă sigur dacă voi renunţa la personaj”, a spus el păşind pe covorul roşu pe care au defilat actorii principali din Spectre.

Daniel Craig, care a venit la premieră în smoching negru, îl joacă pentru a patra oară pe celebrul spion 007 în acest nou film în care Bond se lansează într-o misiune neautorizată pentru a dezvălui o organizaţie sinistră care ameninţă pacea mondială.