Kate Moss, implicată într-o altercaţie cu un paparazzo la Paris

De: Nicoleta Nicolae / 09.03.2015, 16:54
Kate Moss, implicată într-o altercaţie cu un paparazzo la Paris
Fotomodelul britanic Kate Moss a fost implicată într-o altercaţie cu un paparazzo, vineri seară, în faţa unui club din Paris.
Poliţia franceză a fost chemată vineri seară în faţa unui club de noapte din Paris, după ce fotomodelul Kate Moss a avut o altercaţie cu un paparazzo, în timp ce vedeta britanică încerca să intre în acel stabiliment alături de buna ei prietenă, cântăreaţa americană Lady Gaga.
 
Kate Moss a ajuns vineri seară la Clubul Haussmann, însoţită de Lady Gaga, dar a devenit extrem de agitată în faţa numărului mare de paparazzi prezenţi în faţa clubului şi, la un moment dat, s-a întors dintr-o dată spre unul dintre fotografi şi a început să îl apostrofeze.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
În fotografiile realizate în timpul acelui incident, Kate Moss, în vârstă de 41 de ani, poate fi văzută prinzându-l de braţ, furioasă, pe unul dintre fotografi, înainte ca bodyguarzii cântăreţei Lady Gaga să intervină şi să îi despartă.
 
Kate Moss şi Lady Gaga, prezente în capitala franceză cu ocazia Săptămânii Modei de la Paris, au intrat apoi în incintă după acel incident. Poliţiştii au ajuns la faţa locului după câteva minute şi s-au asigurat că nimeni nu a fost rănit, scrie Mediafax.
 
Modelul britanic nu se află la prima altercaţie cu echipele de paparazzi. În 2010, ea şi fiica ei, Lila, au fost agresate de mai mulţi fotografi care au dat dovadă de exces de zel, pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles. Acel incident a determinat adoptarea unei noi legi în privinţa siguranţei publice, cu scopul de a tempera comportamentele uneori agresive ale paparazzilor care lucrează pentru tabloide.