Kate Winslet şi-a botezat băieţelul. Uite cum îl cheamă pe micuţ!

Apropo.ro / 26.12.2013, 07:00
Kate Winslet şi-a botezat băieţelul. Uite cum îl cheamă pe micuţ!
Actriţa Kate Winslet, recompensată cu premiul Oscar pentru rolul din "Cititorul/ The Reader", şi soţul ei, omul de afaceri Ned Rocknroll şi-au botezat băieţelul născut pe 7 decembrie.

Numele ales pentru cel de-al treilea copil a fost Bear (Urs). Kate Winslet mai are doi copii din căsniciile anterioare: Mia, în vârstă de 13 ani, din căsătoria cu regizorul Jim Threapleton, şi Joe, în vârstă de nouă ani, din mariajul cu regizorul Sam Mendes.

Kate Winslet s-a căsătorit, în 2012, la New York, cu Ned Rocknroll, nepotul miliardarului britanic Richard Bronson, care deţine compania spaţială Virgin Galactic.

Băieţelul actriţei nu este totuşi primul copil al unei celebrităţi care a primit numele Bear – în urmă cu trei ani, şi maestrul bucătar Jamie Oliver botezându-şi fiul Buddy Bear.

Kate Winslet, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută pentru interpretarea unor personaje feminine complexe, pe care le-a jucat într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din „Titanic”, Marianne Dashwood din „Raţiune şi simţire/ Sense and Sensibility” şi muza lui J. M. Barrie din „În căutarea Tărâmului de Nicăieri/ Finding Neverland”.