Kathy Griffin, în locul lui Joan Rivers la “Fashion Police”

De: Nicoleta Nicolae / 04.12.2014, 09:20
Kathy Griffin, în locul lui Joan Rivers la “Fashion Police”
E! Entertainment anunţă că emisiunea “Fashion Police” se află pe mâini bune - şi amuzante - datorită noii gazde a show-ului, actriţa de stand-up comedy Kathy Griffin. Alături de Griffin, în emisiune revin Kelly Osbourne şi Giuliana Rancic, iar lor li se alătură un nume nou: stilistul vedetelor şi vedeta TV Brad Goreski (“It’s A Brad Brad World”).

“Fashion Police” – emisiune devenită celebră graţie celebrei Joan Rivers – va difuza înanul următor 17 episoade pline de stil, centrate exclusiv pe interesul generat de cele mai mari evenimente de fashion şi gale de premiere din 2015, printre care Oscarurile, Premiile Grammy, Emmy, Săptămâna Modei de la New York şi nu numai. Emisiunea marca E! “Fashion Police” revine în luna ianuarie cu tot ceea ce trebuie să ştiţi despre Globurile de Aur.

„Joan a fost mai mult decât o deschizătoare de drumuri, a fost şi prietena şi mentorul lui Kathy, care îi va duce mai departe moştenirea lăsată şi va aduce în emisiune propriul ei stil de a face comedie şi propria-i personalitate directă”, a spus Jeff Olde, vice-preşedinte executiv al diviziei de Programe şi Dezvoltare a postului E!. „În plus, faptul că ni se alătură şi celebrul fashion stylist Brad ne completează echipa de gazde în noua etapă a emisiunii, care se va centra pe galele de premiere şi evenimentele majore de fashion din acest an.”

„Kathy este alegerea corectă, iar Brad e o voce nouă şi amuzantă, care întregeşte – alături de Giuliana şi Kelly – ansamblul show-ului”, a spus Melissa Rivers, producător executiv al emisiunii. „Abia aştept să văd noua direcţie în care se va îndrepta emisiunea aceasta pe care mama o adora atât de mult.”

Foto: E!

„Îmi dau seama că oamenii au aşteptări mari de la mine. Joan era, clar, unică. Acum sper să mă acceptaţi şi pe mine pentru unicitatea mea. Sunt Kathy şi atât. Am spus că sunt Kathy şi atât? Am vrut să zic că sunt Nenorocita de Kathy Griffin şi vedetele ar fi bine să-şi pună centurile de siguranţă, pentru că urmează să apăs pedala la maximum. Nu mă voi cenzura deloc, aşa că, la naiba, hai să ne distrăm!”, a spus Griffin.

Kathy Griffin, actriţa de stand-up comedy laureată cu două Premii Emmy şi un Grammy este o figură importantă în televiziune, turnee şi pe scena literară. Se remarcă din mulţimea de entertaineri cu glumele ei directe universal recunoscute. Anul acesta, Kathy a bătut un record, fiind nominalizată pentru a şasea oară consecutiv la Grammy şi a câştigat primul ei trofeu pentru „cel mai bun album de comedie” (Kathy Griffin: Calm Down Gurrl) – fiind astfel una dintre cele trei femei care primesc această onoare la Premiile Grammy.

În 2013, Kathy a intrat în Cartea Recordurilor, scriind şi jucând în nu mai puţin de 20 de emisiuni TV de stand-up comedy – mult mai multe decât a făcut până acum orice alt comic de stand-up din istorie. Susţinută de fanii eu pasionaţi şi implicaţi, Kathy face spectacole de stand-up legendare şi unice. Sute de mii de oameni se înghesuie să îi vadă show-urile la care biletele se vând ca pâinea caldă, fie că au loc la Carnegie Hall sau la Sydney Opera House. 

Kathy atrage un public imens la emisiunea specială de Anul Nou a CNN, pe care o găzduieşte – din 2007 încoace – alături de Anderson Cooper, formatul având o audienţă mai mare decât Fox News pe publicul comercial. Este una dintre prezentatoarele TV de bază când vine vorba despre prezentarea galelor live.

După ce a fost una dintre gazdele The Billboard Music Awards LIVE trei ani consecutiv, anul acesta Kathy a prezentat cea de-a 41-a ediţie a Premiilor Daytime Emmy LIVE şi Gala AARP Movies for Grownups. Succesul ei garantat pe scenă i-a adus propriul late night talk-show în direct, Kathy.

Acolo mergeau vedetele de top pentru a se distra pe cinste. Cartea ei autobiografică plină de dezăvluiri incendiare, Official Book Club Selection: A Memoir According to Kathy Griffin, a debutat pe locul 1 în lista de bestsellere a „New York Times”. Griffin a câştigat două Premii Primetime Emmy pentru reality show-ul ei de succes, Kathy Griffin: My Life on the D-List, care a fost difuzat timp de şase ani de postul Bravo şi care a fost nominalizat anual în această perioadă.

Emisiunea a câştigat şi un Premiu GLAAD Media pentru „cel mai bun program tip reality” şi a fost nominalizat de şase ori consecutiv de Producers Guild of America. Kathy a făcut parte din distribuţia serialului NBC Susan şi a apărut episodic în Seinfeld şi Lege şi ordine: Brigada specială. Şi-a împrumutat vocea unică unor personaje animate din Shrek pentru totdeauna şi din premiatele seriale animate TV Familia Simpson, American Dad şi Dilbert.

Foto: E!

Griffin a mai primit trofeele Ally for Equality (din partea The Human Rights Campaign), Leadership in Entertainment (din partea Iraq and Afghanistan Veterans of America), Premiul Vanguard (din partea GLAAD), Premiul The Trevor Life (din partea Trevor Project) şi un Premiu Gracie Award pentru „rol principal feminin”.

Brad Goreski este fashion stylist şi lifestyle expert. A fost starul emisiunii It’s a Brad, Brad World de pe postul Bravo şi acum este Brand Stylist pentru Kate Spade New York, calitate în care s-a ocupat de un număr de campanii digitale şi pe print şi de numeroase prezentări de modă la Săptămâna Modei de la New York.

Printre celebrele lui cliente se numără Jessica Alba, Demi Moore, Christina Ricci şi Rashida Jones. Proiectele lui Goreski au apărut în revistele InStyle, Details, Redbook şi LA Confidential şi a apărut de două ori pe coperta secţiunii de stil din The New York Times.

În plus, fiind celebru on-air, a apărut ca expert în show-urile TODAY, GMA şi The View, s-a aflat pe covorul roşu la American Music Awards şi a fost în juriul concursului Miss Universe. În 2012, s-a lansat cartea autobiografică a lui Brad, Born to Be Brad: My Life and Style, So Far, care conţine poveşti despre viaţa lui şi tips-urile sale preferate în materie de fashion.