Katie Holmes s-a lăsat cucerită de un vampir

De: Cătălina Matei / 17.07.2014, 09:44
Katie Holmes s-a lăsat cucerită de un vampir
Mai bine zis, de Alexander Skarsgard, cel care îl interpreteză pe vampirul Eric Northman în serialul ”True Blood”. Se pare că cei doi sunt la începutul unei poveşti de dragoste şi nu vor să grăbească lucrurile.

Katie Holmes si Alexander Skarsgard s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei “The Giver”. Conform www.femalefirst.co.uk, se pare că fost dragoste la prima vedere. “Faptul că se plac şi flirtau unul cu celălalt a fost unul dintre cel mai prost păzite secrete de pe platourile de filmare. N-a surprins pe nimeni faptul că petrec atât de mult timp împreună”, a povestit un apropiat al celor doua vedete.

Foto: Splash News

“Katie şi Alexander au o relaţie relaxată şi abia aşteaptă să petreacă mai mult timp împreună, mai ales că acum încep acţiunile de promovare a peliculei în care joacă”, a adăugat aceeaşi sursă.

După divorţul de Tom Cruise, care a avut loc în urmă cu doi ani, s-a scris despre actriţa în vârstă de 35 de ani că ar fi avut relaţii maoroase cu Jamie Foxx, George Clooney şi Luke Kirby. Recent, Katie a declarat pentru ediţia americană a reviste Glamour că se concentrează mai mult asupra creşterii fetiţei sale, Suri.