Katy Perry, care aşteaptă o fetiţă cu Orlando Bloom, pozează sexy pe Instagram

De: Andra Voiculescu / 21.07.2020, 18:40
Katy Perry, care aşteaptă o fetiţă cu Orlando Bloom, pozează sexy pe Instagram

Cântăreaţa  Katy Perry, în vârstă de 35 de ani, a postat o serie de fotografii pe Instagram în care îşi afişează burta în creştere, precum şi o parte din produsele tematice legate de lansarea viitorului său album.

„Niciodată prea însărcinată pentru un crop top şi niciodată prea bună pentru o mască”, scrie cântăreaţa in descrierea pozelor. În prima fotografie, Perry apare într-un top alb cu „Smile” şi o pereche de pantaloni scurţi cu dungi galbene, albe şi roşii. În următoarea poză, poartă o şapcă neagră „Smile” şi o mască „Smile” roşie în ultima.

Produsele pentru viitorul LP al lui Perry sunt inspirate de clovni şi au ca temă curcubeul şi includ tricouri grafice, glugă, genţi, măşti de faţă şi alte accesorii diverse. Fiecare articol include şi o descărcare digitală de “Smile”.

Perry a fost deschisă în legătură cu sarcina ei în ultimele luni, de când aşteaptă primul ei copil – o fată – cu Orlando Bloom.

În emisiunea de radio australiană Kyle şi Jackie O, cântăreaţa pop a discutat cu gazdele despre o serie de subiecte legate de sarcina ei şi despre cum se descurcă – toate în timp ce purta acelaşi top crop pe care l-a purtat în ultima sa postare pe Instagram.

De asemenea, Perry a dezvăluit că în prezent cântăreşte 86 de kilograme şi a împărtăşit faptul că se află în stadiul în care „totul este umflat”.

„Mâinile mele sunt umflate, picioarele încep să se umfle”, a spus Perry, înainte de a adăuga că poartă sandale oriunde merge.

„Sunt o femeie foarte activă şi o mamă activă şi în această perioadă de COVID – şi chiar de revoluţie americană – am lansat şi cântece şi m-am îndreptat spre a scoate un disc”, a spus Perry. „Lucrez foarte mult. Singura binecuvântare este că nu trebuie să călătoresc extrem de mult.”

Perry – care anterior se referea la fiica sa „Kicky Perry” în timpul unei discuţii cu Hits Radio – a remarcat de asemenea că va fi surprinsă dacă copilul ei nu va fi plin de viaţă şi energic, susţinând că ADN-ul dintre ea şi logodnicul ei este atât de similar încât fiica ei va fi probabil la fel.

Sursa foto: Katy Perry Instagram