Keeping Up with the Kardashians, sezonul 9

De: Mioara Tronaru / 01.03.2014, 11:00
Keeping Up with the Kardashians, sezonul 9
E! prezintă noul sezon al seriei Keeping Up with the Kardashians, care are premiera duminică, 2 martie, de la ora 21:00.

În sezonul 9, familia Kardashian resimte schimbarea: relaţiile sunt puse la încercare, dramatismul este la cote maxime, dar buna dispoziţie nu lipseşte din niciun episod.

Noul sezon din Keeping Up with the Kardashians va urmări poate cea mai tumultuoasă şi mai dificilă perioadă din viaţa familiei. O dată cu despărţirile recente, noul bebeluş, copiii care se mută de acasă şi noua logodnă, familia Kardashian trece printr-o perioadă de schimbări majore, dar îşi păstrează valorile şi preţuieşte timpul petrecut împreună. Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall şi Kylie îşi spun mereu părerea şi nu se abţin de la comentarii, aşa că iau în piept încercările din viaţa lor, sărbătoresc momentele de bucurie şi se sprijină reciproc în cele de tristeţe.

În acest sezon, membrii familiei fac câteva alegeri dificile, râd pe săturate împreună, pornesc pe cont propriu, dar se reunesc mereu la întâlnirile familiale, care rămân marca perenă a oricărui Kardashian. Familia discută deschis despre sentimentele fiecăruia în legătură cu despărţirea dintre Kris şi Bruce, iar cele trei surori mai mari sunt mai apropiate ca niciodată, Kourtney şi Kim fiind decise să o ajute pe Khloé, care nu ştie care va fi viitorul căsniciei sale cu Lamar Odom. Rob se dedică afacerii lui de design de ciorapi şi se mută în propriul apartament, în timp ce sora lui mai mică, Kendall, visează la propria ei casă.

Credeţi că lipseşte dramatismul? Ba bine că nu! Exact când Kris începe să se bucure de spaţiul în plus din casă, Kim decide să-l acapareze pentru noua ei familie.