Keira Knightley, despre hărțuirea sexuală: „Fiecare femeie pe care o cunosc a trecut prin asta“

De: Nicoleta Lepădatu / 09.06.2021, 07:04
Keira Knightley, despre hărțuirea sexuală: „Fiecare femeie pe care o cunosc a trecut prin asta“

Keira Knightley a spus că ea și fiecare femeie pe care o cunoaște au fost hărțuite sexual la un moment dat. Vedeta „The Love Actually“, în vârstă de 36 de ani recunoaște că nu știe pe vreuna care să nu fi fost fluierată, pipăită sau amenințată de un bărbat. 

Ea a declarat pentru Harper’s Bazaar: „Efectiv nu știu pe nimeni care să nu fi fost, într-un punct al vieții ei, hărțuită de vreun bărbat.“ 

„Femeile au ajuns să-și facă liste cu lucrurile la care trebuie să aibă grijă pentru a se asigură că ajung cu bine acasă. Mi-am dat seama că și eu fac asta, instinctiv, mi-a intrat în rutină. Este al naibii de deprimant să trăiești așa.“

În 2018, Keira Knightley a spus celor de la Variety că a fost victima a patru agresiuni minore, atunci când și-e exprimat public susținerea pentru mișcarea #MeToo. 

Tot pentru Harper’s Bazaar a povestit despre perioada pe care a petrecut-o în izolare. Trambulina pe care o aveau acasă și faptul că se îmbrăcau frumos cu orice pretext i-a ținut familia cu o stare de spirit bună.

Keira s-a asigurat că fiica ei în vârstă de 6 ani, Edie, poartă fundițe Chanel în păr, pentru a combate depresia pe care traiul în izolare ți-o poate provoca. „Avem o trambulină în grădină și am decis că avem voie să sărim pe ea doar îmbrăcate cu rochii frumoase“, a explicat Knightley.  

„Îmi pun rujul roșu în fiecare zi și fiecare piesă Chanel pe care o am în dulap, iar fiica mea Edie poartă panglici Chanel împletite în păr și în aripile de zână. M-am gândit: „Ce rost au aceste lucruri minunate care stau în garderobă, când totul se simte atât de apocaliptic și înfricoșător afară? Dar mi s-a părut extrem de important să fiu cu adevărat fericită pentru copii!”

Keira Knightley lucrează la un film care are la bază bestseller-ul science-fiction „Ancillary Justice“, scris de Ann Leckie, publicat în 2013. Ea a spus despre viitorul ei proiect: „Este vorba despre putere”.

Împreună cu James Righton, cu care s-a căsătorit în 2013 mai are o fetiță în vârstă de un an, pe nume Delilah.

CITEȘTE ȘI: Keira Knightley nu va mai filma scene de sex sau nud pentru pelicule regizate de bărbați