Keira Knightley, o ZGÂRCITĂ multimilionară: trăieşte cu doar 50.000 de dolari pe an

De: Cătălina Matei / 23.06.2014, 10:12
Keira Knightley, o ZGÂRCITĂ multimilionară: trăieşte cu doar 50.000 de dolari pe an
Deşi averea ei se ridică la aproximativ 50 de milioane de dolari, actriţa de origine britanică şi-a fixat un buget anual de doar 50.000 de dolari. Keira crede că un stil de viaţă plin de lux nu i se potriveşte deloc.

Potrivit dailymail.co.uk, actriţa în vârstă de 29 de ani a declarat într-un interviu acordat revistei Glamour că „banii te alienează” şi spune că şi-a fixat un buget anual de doar 50.000 de dolari.

„Este ceva în jurul acestei sume. Adică, dacă doresc sau vreau ceva ce depăşeşte această sumă, mi-l cumpăr, dar, în general, mă menţin în jurul acesteia (acestei sume, n.r.)”, a spus Keira Knightley.

„Cred că un stil de viaţă luxos te împiedică să petreci timp cu oameni care nu au un astfel de stil de viaţă. Te alienează. Cele mai plăcute, amuzante momente le-am petrecut în cele mai simple locuri”, a mai adăugat actriţa.

De altfel, actriţa a fost lăudată că şi-a reciclat rochia Chanel preferată, veche de cinci ani, pentru a o purta la căsătoria sa cu James Righton, anul trecut. Ceremonia a fost una intimă şi a avut loc în sudul Franţei.

Foto: Hepta