Kelly Osbourne dă sfaturi vedetelor de la Hollywood

Apropo.ro / 10.04.2013, 08:00
Kelly Osbourne dă sfaturi vedetelor de la Hollywood
Cu Kelly Osbourne m-am întâlnit la Varşovia, unde era în plină campanie de promovare a emisiuni “Fashion Police”. Deschisă şi extrem de prietenoasă, Kelly este cu siguranţă una dintre cele mai sincere vedete de la Hollywood. Nu a ezitat să discute despre ce admiră cel mai mult la tatăl său, cu ce vedetă de la Hollywood s-a certat ultima oară, care este obiectul fără de care nu ar putea trăi, dar şi ce părere are despre stilul vestimentar al prietenei sale, Kim Kardashian. Despre toate astea şi multe altele ne-a răspuns chiar Kelly în interviul de mai jos.

Povesteşte-mi puţin despre emisiunea pe care o prezinţi, “Fashion Police”. Ce îţi place cel mai mult la acest show?

Joan. O iubesc pe Joan. Îmi place la nebunie să lucrez cu ea. E o mare onoare pentru mine să lucrez cu cea mai bună comediană din lume. Joan este Nr. 1 în lume în ceea ce face, după părerea mea. Când te gândeşti la ea îţi dai seama că nu există nimeni pe acest Pământ ca Joan Rivers. Iar eu am onoarea să lucrez cu ea în fiecare săptămână. Este incredibilă, mă face să râd tot timpul, ce mai… o iubesc într-un cuvânt. Acum, când am fost bolnavă şi am stat internată în spital, ea a venit să mă viziteze în fiecare zi şi nu pot să spun asta despre mulţi oameni cu care lucrez.

Cum te înţelegi cu cei pe care obişnuieşti să-i comentezi în show-ul “Fashion Police”? Nu se supără pe tine?

Majoritatea sunt prietenii mei. Mulţi dintre ei sunt foarte bucuroşi când Joan Rivers le face câte un compliment. Doar faptul că Joan vorbeşte despre ei li se pare minunat. Cei mai mulţi dintre ei realizează că este vorba de o emisiune de divertisment, iar în ceea ce mă priveşte prietenii mei ştiu că ceea ce spun în emisiune asta şI gândesc. Ei mă ştiu pe mine şi ştiu că aceleaşi lucruri le-aş spune şi dacă aş fi faţă în faţă cu ei. Nu am avut nicio problemă din punctul ăsta de vedere. Îmi amintesc că la un moment dat comentam apariţiile de pe covorul roşu la o emisiune de pe VH1 în Los Angeles, iar Joan a făcut un comentariu acid despre o vedetă, dar a făcut-o cu mult umor iar acea persoană a declarat după că iubeşte acest show, că vrea să vină la noi în emisiune.

Mulţi dintre ei sunt bucuroşI doar că vorbim pur şI simplu despre ei, nu se supără. De obicei ar trebui să fie încântaţi că cineva îi bagă în seamă după 15 ani, că cineva le pronunţă numele despre care nu s-a mai scris şi nu s-a mai vorbit nimic.

Când vrei să ieşi din casă într-o zi în care nu ai chef să te aranjezi dar ai paparazzi pe urmele tale, ce ţinută alegi?

Îmi pun pijamaua pe mine, apoi haina pentru a acoperi pijamaua, o pereche de ochelari de soare supradimensionaţi pentru a-mi acoperi faţa, poate folosesc şi puţin ruj sau luciu de buze şi o pereche de pantofi. E cel mai bun truc folosit vreodată, credeţi-mă!

Care e cel mai bun sfat pe care poţi să îl dai în materie de stil?

Îmbracă-te pentru tine. Am învăţat asta de la mama mea. Pentru că sunt atât de multe tinere care se îmbracă pentru bărbaţi şi gândesc – „dacă voi purta asta voi arăta bine şi o să mă placă”. Şi nu aşa ar trebui să te îmbraci! Trebuie să te îmbraci şi să spui – „o să mă simt bine cu asta pe mine”. Este vorba de tine, de nimeni altcineva. Nu contează ce pui pe tine atâta timp cât te face să te simţi bine.

În show-ul “Fashion Police” ce rol îţi place cel mai mult, de poliţist bun sau rău?

Sincer, cred că sunt singura din emisiune care se pune şi în locul celui pe care îl comentăm. Joan este comediantă, ea se ocupă de partea cu divertismentul. Totuşi, am câteva reguli când vine vorba de emisiune. Nu fac pe nimeni gras,  (ştiu cum e pentru că nici mie nu îmi place să mi se spună), nu merg cu cometariile acide prea departe. Cu toţii ar trebui să avem regulile noastre de bun simţ. Nu vorbim niciodată de partenerii celor de pe covorul roşu, ei nu sunt persoane publice şi nu îşi doresc să apară, nu vorbim despre copii lor, decât dacă sunt celebrităţi şi chiat şi atunci evităm asta.

Care crezi că este cel mai bine îmbrăcată vedetă de la Hollywood? Dar cel mai prost?

Nu există cel mai prost îmbrăcată. Fiecare are momente proaste. Este greu să spui… Nu este vorba ce porţi şi cum porţi de fapt. Chiar dacă îmi place sau nu, dacă eşti sigur de ceea ce porţi şi arăţi că îţi place, cine sunt eu să spun că eşti prost îmbrăcat?! Rihanna şi Gwen Stefani mi se par incredibile. Sunt foarte şic. Şi atunci când ies pe stradă au un stil aparte. Nu se prefac, aşa sunt ele, ăsta este stilul lor. Nu încearcă să fie altcineva, cum se fabrică acum mai nou în industria muzicală. Spre exemplu numele tatălui meu Ozzy nu el şi l-a ales, i s-a dat acest nume. Nu ca în ziua de azi când celebrităţile îşi dau singure nume şi vor să fie ceva ce nu sunt.

Există un lucru fără de care nu ai putea să trăieşti?

Telefonul meu. Chiar dacă de cele mai multe ori nu răspund la el trebuie să fiu sigură că părinţii mei pot lua legătura cu mine oricând. Cum mama şi fratele meu sunt bolnavi, tatăl meu aproape era să moară într-un accident cu bicicleta, trebuie să ştiu dacă ai mei păţesc ceva iar pentru asta port telefonul cu mine tot timpul. Telefonul sta în permanenţă la mine!

Există vreo ţinută pe care acum regreţi că ai ales-o?

Sunt aşa multe (râde) că nu ai destul timp să ţi le spun pe toate acum. Dar mă bucur că le-am ales. De obicei oamenii îmi arată poze cu mine când arătam ca naiba, dar eu nu mai sunt cea din poză. E bine să te uiţi în urmă şi să vezi cât de mult ai crescut, cât te-ai maturizat. Oamenii uită că noi creştem şi nu mai am 15 ani, am aproape 30 şi, cu timpul, ne schimbăm. Înţeleg de ce oameni au avut anumite opinii în trecut, dar e uimitor să te uiţi în spate şi să spui nu mai sunt acea persoană, e grozav.

Eşti foarte sinceră, lucru rar întâlnit în lumea celebrităţilor. Regreţi asta vreodată?

Nu. Vrei să ştii de ce nu regret?! Pentru că nu ai văzut niciodată vreo poză cu vaginul meu, nu sunt atât de disperată încât să-mi arăt tamponul folosit, doar să apar, doar să mi se facă o poză. Râd când citesc poveşti despre mine. Nu trebuie să inventeze nimic. De ce insistă pe ideea că sunt însărcinată sau dacă cumpăr droguri sau mai ştiu eu… În ziua de azi poţi să afli aproape orice despre oricine. Tot ce trebuie să faci e să îi scrii numele pe Google şi afli unde locuieşte, unde a mers la şcoală, câţi ani are, numărul de telefon… doar cu un nume. Aşa că nu minţi! Iar dacă nu minţi nu vei fi prins!

Care e cel mai important lucru pe care l-ai învăţat de la acest show?

Că este OK să ai opinia ta. Chiar dacă unii oameni îţi spun că este greşit, nu este deloc greşit. Este opinia ta şi asta e OK. Nu trebuie să placi pe toată lumea. Sunt uni oameni la care eşti alergic şi aşa va fi mereu, nu trebuie să fi prost crescut, doar trebuie să păstrezi o distanţă.

Care a fost cel mai dificil moment de până acum la “Fashion Police”, dar cel mai comic?

Nu pot să-ţi spun care a fost cel mai comic pentru că nu se mai opresc momentele comice. În fiecare săptămână merg la muncă şi-mi spun că Joan nu mai are cu ce să mă surprindă, dar când suntem împreună e o nebunie. Stau şi îmi spun că una dintre cele mai bune prietene ale mele are 79 de ani. Suntem foarte apropiaţi toţi, nu ne prefacem.Eu sunt cea mai drăguţă din emisiune când vine vorba de sinceritate şi toţi ştiu asta. Dar, câteodată, orice zice Joan, orice zice Giuliana sau ce zice George dau vina pe mine, spun că eu am zis, iar eu atunci sunt ceva de genul „la naiba, nici măcar nu am spus asta”. Cel mai rău lucru de până acum a fost când Joan a făcut-o “drogată” pe Courtney Love şi ea a crezut că eu am spus asta despre ea. Apoi a declarat într-o emisiune TV că m-a resuscitat făcându-mi respiraţie gură la gură. Sincer, nu am fost într-o astfel de situaţie niciodată din cauza drogurilor. A mai spus că aş fi dealer de droguri şi multe alte mincuni despre mine.

Sunt staruri de la Hollywood care îţi cer sfatul atunci când vine vorba de stilul vestimentar?

Nu sunt doar staruri de la Hollywood şi sunt chiar şi mulţi stilişti care fac asta. Ei mă întreabă pe mine şi îmbracă cele mai bine cotate vedete de la Hollywood ca fiind bine îmbrăcate. Ce e cel mai drăguţ e faptul că bărbaţii de pe stradă şi mai ales pe aeroport vin la mine şi-mi spun că urmăresc emisiunea şi mă întreabă ce părere am despre cum sunt îmbrăcaţi.

Ce designeri îţi plac?

Îmi plac mulţi, dar în mod deosebit Karl Lagerfeld, Miu Miu, Channel. Iubesc hainele. Nu sunt genul care spune nu port asta pentru că nu e de la nu ştiu ce brand. Îmi place să combin. Trebuie să şti cum să le potriveşti. Cel mai bun truc pe care femeile trebuie să-l ştie e să nu cheltuiască bani mulţi pe haine, să cumpere pantofi frumoşi şi poşete de calitate şi atunci nimeni nu o să-şi dea seama ce haine poartă.

Andreea Tufan

Foto: E! Entertainment