Kelly Osbourne şi Giuliana Rancic comentează ţinutele vedetelor de la Gala Globurilor de Aur 2015

Apropo.ro / 14.01.2015, 08:00
Kelly Osbourne şi Giuliana Rancic comentează ţinutele vedetelor de la Gala Globurilor de Aur 2015
Ediţia specială a emisiunii „Fashion Police” dedicată Globurilor de Aur 2015, difuzată azi, 14 ianuarie, de la ora 22:00, este prima din acest an şi va fi una cu totul specială.
Actriţa de stand-up comedy Kathy Griffin şi stilistul Brad Goreski li se alătură lui Kelly Osbourne şi Giulianei Rancic, pentru a comenta apariţiile vedetelor pe covorul roşu al acestui eveniment plin de strălucire şi pentru a studia cu atenţie alegerile lor vestimentare.
 
„Fashion Police” – emisiune devenită celebră graţie celebrei Joan Rivers – va difuza în acest an 17 episoade pline de stil, centrate exclusiv pe interesul generat de cele mai mari evenimente de fashion şi gale de premiere din 2015.
 
„Îmi dau seama că oamenii au aşteptări mari de la mine. Joan era, clar, unică. Acum sper să mă acceptaţi şi pe mine pentru unicitatea mea. Sunt Kathy şi atât. Am spus că sunt Kathy şi atât? Am vrut să zic că sunt Nenorocita de Kathy Griffin şi vedetele ar fi bine să-şi pună centurile de siguranţă, pentru că urmează să apăs pedala la maximum. Nu mă voi cenzura deloc, aşa că, LA NAIBA, hai să ne distrăm!”, a spus Griffin.
 
Foto: E!
 
Kathy Griffin, actriţa de stand-up comedy laureată cu două Premii Emmy şi un Grammy este o figură importantă în televiziune, turnee şi pe scena literară. Se remarcă din mulţimea de entertaineri cu glumele ei directe universal recunoscute. În 2013, Kathy a intrat în Cartea Recordurilor, scriind şi jucând în nu mai puţin de 20 de emisiuni TV de stand-up comedy – mult mai multe decât a făcut până acum orice alt comic de stand-up din istorie. Susţinută de fanii eu pasionaţi şi implicaţi, Kathy face spectacole de stand-up unice.
 
Brad Goreski este fashion stylist şi lifestyle expert. Este Brand Stylist pentru Kate Spade New York, iar printre celebrele lui cliente se numără Jessica Alba, Demi Moore, Christina Ricci şi Rashida Jones. Proiectele lui Goreski au apărut în revistele InStyle, Details, Redbook şi LA Confidential şi el a apărut de două ori pe coperta secţiunii de stil din The New York Times.
 
Emisiunea “Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2015”, difuzată în această seară, este o ediţie dedicată acestei ceremonii, în care Kelly Osbourne, Giuliana Rancic, Kathy Griffin şi Brad Goreski vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.