Kendall Jenner a ştiut mereu secretul tatălui ei! „Mă lasă să o strig tată”

De: Nicoleta Nicolae / 14.12.2015, 09:47



Kendall Jenner a ştiut mereu secretul tatălui ei!
Kendall Jenner are o relaţie specială cu tatăl ei, Bruce, devenit între timp Caitlyn.

Dintre toţi copiii cuplului Bruce şi Kris Jenner, Kendall pare cea mai retrasă, chiar dacă are milioane de fani în toată lumea şi a reuşit să urce pe cele mai importante podiumuri de modă.

Transformarea tatălui ei într-o femeie a fost un subiect pe care nu a vurt să îl comenteze până acum, dar acum admite că a fost un proces.

”Ar fi probabil diferit pentru cineva care nu a trăit suficient în media. Dar a fost o călătorie, este sigur. E ceva cu care trebuie să te obişnuieşti”, a spus Kendall într-un interviu.

Kendall a fost conştientă de ani de zile de faptul că tatăl ei este diferit şi a ştiut, însă nu a îndrăznit să îl întrebe:

”Am ştiut încă de când eram un copil. Nu mi-a confirmat niciodată, dar am ştiut de mult timp. Este aceeaşi persoană şi vorbeşte uneori despre el. E ca şi cum ţii doliu după cineva, deoarece, chiar aşa este. Tatăl meu este tatăl meu, dar nu mai este psihic acolo, însă mă lasă să o strig ”tată”, asta este ultima mică parte pe care am primit-o de la tatăl meu”, a mai spus Kendall pentru Women”s Wear Daily, informează Harpers Bazaar.